Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan apuka aki születés...

Van olyan apuka aki születés után sem barátkozott meg azzal hogy lánya lett és nem fia?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 21:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi is nagyon lányos család vagyunk... Keresztapám játszotta magát világ életében, hogy ő majd megmutatja, hogy hogy kell fiút "csinálni"... 3 hónapos a kislánya:D:D:D Mondjuk soha nem volt ellene kifogása, de azért megkapta apuéktól, hogy hogy megmutatta:))

Én kisfiút szerettem volna inkább, de nem bánom, hogy lányt látnak UH-n. (mondjuk még mindig érhetnek meglepetések) A csalódottság addig tartott, amíg meghallottam, hogy lány, aztán ránéztem apukára, és már nem is érdekelt:) Mindegy csak egészséges legyen:))

Boldog Pocakosodást Nektek!

34+6 hetes km

2009. ápr. 30. 06:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
igen én ismerek ilyen embert!a saját apám!20 éves vagyok és 3 évente ha 1-szer lát akkor sokat mondok!mikor a nővérem terhes lett megörült,de bánatára ő is lány lett!így az unokáját 5 éve a szülésen látta utóljára!de isten nem ver bottal,az új házasságából még 2 lánya lett!így 5 lánya van!förtelmes.az ilyen nem apa!
2009. ápr. 30. 07:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ismerek, pont a milyenk. Hárman vagyunk lányok, én vagyok a legkisebb. Mikor apám megtudta, hogy én is lány vagyok, azóta alkoholista. Állandóan üvöltött velem stb. A két nővéremnek lakást vett, mi meg albérletben lakunk a párommal. Hát nem szánalmasak a férfiak. Az én párom meg kislányt szeretett volna mivel ők meg hárman vannak fiúk, de mióta megvan a kisfiunk, aki már 10 hónapos, jobban imádja és rajong érte mint 100 lányért:)
2009. ápr. 30. 11:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mi megtudtuk, hogy kislány lesz, apa bevallotta, hogy kicsit csalódott, de utána soha nem éreztette velem, és soha nem is mondta többet. Mikor a kicsi már pár hónapos volt, megkérdeztem, hogy jobban örülne egy kisfiunak. Akkor azt mondta, hogy dehogy örülne jobban. Imádja a lányát, rengeteget játszanak együtt. Az azért megmondta őszintén, hgy reméli a következő fiu lesz, de ha nem akkor a második lányát is ugyanúgy fogja rajongásig szeretni.
2009. ápr. 30. 16:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lanyok!Jok a sztorik:).

Mi is kislanyt varunk pedig a ferjem nagyon fiut akart,aztan az uh-on kozoltek a "tenyt".

Eloszor kicsit csalodott volt de most mar nagy a szerelem,alig varja mar es allandoan dicsekszik vele mindenkinek h neki kislanya lesz.

Apamnak is 4 lanya van.En vagyok a masodik lanya aztan lett az ocsem majd megint ket lany.De Apamnal nagyobb lanyos-apukat nem ismerek,rajong ertunk.Mar menyasszony voltam de meg mindig kezen fogva mentunk az utcan.

Az ocsem viszont nagyon anyas,allandoan Anyamon log,meg most is h felnott:)

Udv:31 hetes kismami

2009. ápr. 30. 19:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Nekem szerencsére fiú is van és lány is. A férjem másodiknak is fiút szeretet volna, de lány lett. Eleinte nagyon beleélte magát hogy még egy fia lesz, de amikor az ultrahangon a saját szemével látta, hogy kislányunk lesz, valami csoda történhetett vele. Annyira oda volt érte. Most már tudom hogy egyetlen egy egészséges fiúért nem adná az ő kicsit beteg angyalkáját. Sajnálom az előttem írót akiknek rossz tapasztalatai vannak a saját apukájával. Nem lehetett könnyű. Nekem 3 nővérem van és apukám igazi lányos apa, imádom és ugyanúgy szeret engem mint a többi lányát.
2009. ápr. 30. 19:58
 27/28 A kérdező kommentje:

Nahát mennyien írtatok, de jó :)

Elszomorító hogy némely férfi mennyire nevetségesen viselkedik ha lánya lesz fiú helyet...és jó volt olvasni hogy a "normális" emberek még tudják hogy a gyerek milyen érték, ha fiú, ha lány!

2009. ápr. 30. 23:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálunk más a helyzet,egész egyszerűen nincs lány a családban!!!Nekünk is 2 fiúnk van,a sógoroméknak is,apósomnak fiú testvére stb...pedig a férjem úgy vágyott egy csajszira!!!!Ő pont azért volt egy pillanatig csalódott,h fiú...de persze imádja,nem adná 1000 lányért sem.Talán majd harmadjára összejön...ha nem,hát rettegjetek lányos szülők!!!!
2009. máj. 1. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!