TAJ kártyát a születés után mikor küldik? 1 hét,2 hét?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 08:01
1/14 anonim válasza:
Mi szülés után két héttel kaptuk meg.
3/14 A kérdező kommentje:
Tegnap töltöttük a 2. hetet, meg nem jött :(
Köszi a gyors válszokat.
2010. dec. 1. 08:15
4/14 anonim válasza:
Hívd fel őket, mert 8 napjuk van rá, hogy kiállítsák, utána postázniuk kell. Megéri egy kicsit sürgetni őket.
5/14 anonim válasza:
Mi 2,5éve személyesen vettük át kb a kicsi születése utáni 6-7napon.
6/14 A kérdező kommentje:
de ällitolag mär postäzzäs automatikusan, ezert nem akartam bakvarni a szemelyes ätvetelle, bär nekem is szimpatikusabb lett volna. Most meg mär igenyelnem a különbözö juttatäsokat, de hät TAJ nelkül semmit nem lehet :S :(
2010. dec. 1. 10:04
7/14 anonim válasza:
Leadtátok az igénylőlapot személyesen vagy levélben?? Mert anélkül nem fogják kiküldeni. Nekem a férjem vitte be miután hazajöttünk a kórházból, és rá 4 napra már postázták is. De nem automatikusan, hanem kell hozzá az igénylőlap e te aláírásoddal. Az adókártyát küldik ki minden papír nélkül.
8/14 anonim válasza:
ma 12:38 vagyok
Amikor leadod az igénylőlapot, adnak egy papírt, ami helyettesíti a baba taj kártyáját, míg nem küldik az eredetit, azzal a papírral tudod igényleni a többi juttatást (TGYÁS, családi, anyasági stb.)
10/14 anonim válasza:
Nem kell semmilyen igénylőlap a TAJ-hoz, hiszen azt automatikusan generálják, a kórház a születéstől számított max. 48 órán belül köteles leadni az adatokat.
Semmilyen plusz igénylőt nem kell kitölteni. Nincs is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!