Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » TAJ kártyát a születés után...

TAJ kártyát a születés után mikor küldik? 1 hét,2 hét?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 08:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd már hogy nem kell...

Le kell tölteni a netről, kitölteni és bevinni, vagy beküldeni...

2010. dec. 1. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor én mindháromszor jó helyen szültem, pedig két különböző városban történt.

A TAJ kártyához semmit nem kellett intéznünk, amikor az anyakönyvvezető kiállította a lakcímkártyát, mondta, hogy megküldte a szükséges papírokat az OEP-nek, majd hivatalból postázzák. Kérdezte a férjem, kell-e valamit csinálni, mondták, hogy semmit, esetleg elmehetünk érte, hogy hamarabb megkapjuk, más intéznivaló nincs.

Ebből úgy gondolom, ezt máshol is így csinálják, de ha tévedtem, hét elnézést.

2010. dec. 1. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekünk sem kellett semmilyen igénylőlapot kitölteni, az anyakönyvvezető intézte a REP-el, és postán kaptuk meg, amikor a babám két hetes volt.
2010. dec. 1. 17:54
 14/14 A kérdező kommentje:
En is ugy tudtam, hogy nem kell igenyelni. Vedönö is mondta, h küldik automatikusan. Köszi a sok välaszt.
2010. dec. 2. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!