TAJ kártyát a születés után mikor küldik? 1 hét,2 hét?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 08:01
11/14 anonim válasza:
Ne mondd már hogy nem kell...
Le kell tölteni a netről, kitölteni és bevinni, vagy beküldeni...
12/14 anonim válasza:
Hát akkor én mindháromszor jó helyen szültem, pedig két különböző városban történt.
A TAJ kártyához semmit nem kellett intéznünk, amikor az anyakönyvvezető kiállította a lakcímkártyát, mondta, hogy megküldte a szükséges papírokat az OEP-nek, majd hivatalból postázzák. Kérdezte a férjem, kell-e valamit csinálni, mondták, hogy semmit, esetleg elmehetünk érte, hogy hamarabb megkapjuk, más intéznivaló nincs.
Ebből úgy gondolom, ezt máshol is így csinálják, de ha tévedtem, hét elnézést.
13/14 anonim válasza:
Nekünk sem kellett semmilyen igénylőlapot kitölteni, az anyakönyvvezető intézte a REP-el, és postán kaptuk meg, amikor a babám két hetes volt.
14/14 A kérdező kommentje:
En is ugy tudtam, hogy nem kell igenyelni. Vedönö is mondta, h küldik automatikusan. Köszi a sok välaszt.
2010. dec. 2. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!