Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan apuka aki születés...

Van olyan apuka aki születés után sem barátkozott meg azzal hogy lánya lett és nem fia?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 21:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 29. 21:55
 12/28 A kérdező kommentje:
Nekünk még nem derült ki hogy lány vagy fiú, mert minden vizsgálatnál másnak tűnik, de csak az a fontos hogy egészséges legyen... viszont több gyereket szeretnék, és remélem lesz köztük fiú is és lány is mert mindkettőre vágyom :)...
2009. ápr. 29. 21:56
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Ganxta Zoli után szabadon: "Minden rendes ember első fia lány"
2009. ápr. 29. 21:57
 14/28 A kérdező kommentje:
21:55 ez nem én voltam :)
2009. ápr. 29. 21:58
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
akkor bocs csak ott is aggodott egy anyuka:-)
2009. ápr. 29. 21:59
 16/28 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam hogy az apukák sokszor azért akarnak fiút és nem lányt, mert nagyon idegesíti őket a tudat hogy a lányuk majd egyszer valakinek az "asszonya" lesz... az Ő lányuk majd házaséletet fog élni.... :)
2009. ápr. 29. 22:01
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
hát igen! na de ugye mi is apánk lányai vagyunk ugyhogy ezt a békát le kell nyelni:-)
2009. ápr. 29. 22:08
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló vagyok újra.

Egyik ismert színész mondta nemrég egy műsorban:

Az apa a fiáért rajong, a lányába meg egyszerűen szerelmes.

Nekem ez nagyon tetszett. Amúgy mi is kislányt várunk és a férjem borzasztó büszke!

2009. ápr. 29. 22:11
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi lányos család vagyunk, de minden ffi örült a lányának/ainak.

A párom egyenesen szerelmes belé!

Az apámnak sem volt baja velem, vitt pecázni. :D

A nagyapám pedig azt mondta állítólag, amikor a mamám a keresztanyámat várta és megkérdezték, h mit szeretne, h őneki mindegy, van már egy kislánya! :) 2 lánya után 2 lányunokát kapott, rengeteget volt velünk nyaranta, homokvárat épített, kerti hordós zuhanyzót, levitt a Dunára, fababát faragott nekünk, és még főzött is!

Fél éve kapott lány dédunokát is, de sajnos már nem találkozhattak.

A sok lány után én szerettem volna fiút a családba, de lány lett. Millió kisfiúért nem adnám! :)

2009. ápr. 30. 05:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, terhes a felesége és mikor megkérdeztem, na mi lesz, kisfiú vagy kislány, azt mondta: hááát sasnak nem lehet verebe! Később kiderült mégiscsak kislány, az ember teljesen odáig volt, hogy hogy lehet ez, hiszen ő fiút akart és még az ultrahangos nővel is leállt vitázni, hogy biztos kisfiú és ők néztek el valamit. Szinte mindenkit hibáztatott már. Mire a nő közölte vele, csakis apukán múlok, hogy fiú lesz-e vagy lány, mert anyucitól csak X kromoszómát kaphat. :) Hüledezett a pasas.

Vannak ilyen emberek sajnos.

2009. ápr. 30. 05:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!