Van olyan apuka aki születés után sem barátkozott meg azzal hogy lánya lett és nem fia?
na erre gondoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
2. válaszoló vagyok újra.
Egyik ismert színész mondta nemrég egy műsorban:
Az apa a fiáért rajong, a lányába meg egyszerűen szerelmes.
Nekem ez nagyon tetszett. Amúgy mi is kislányt várunk és a férjem borzasztó büszke!
Mi lányos család vagyunk, de minden ffi örült a lányának/ainak.
A párom egyenesen szerelmes belé!
Az apámnak sem volt baja velem, vitt pecázni. :D
A nagyapám pedig azt mondta állítólag, amikor a mamám a keresztanyámat várta és megkérdezték, h mit szeretne, h őneki mindegy, van már egy kislánya! :) 2 lánya után 2 lányunokát kapott, rengeteget volt velünk nyaranta, homokvárat épített, kerti hordós zuhanyzót, levitt a Dunára, fababát faragott nekünk, és még főzött is!
Fél éve kapott lány dédunokát is, de sajnos már nem találkozhattak.
A sok lány után én szerettem volna fiút a családba, de lány lett. Millió kisfiúért nem adnám! :)
Van egy ismerősöm, terhes a felesége és mikor megkérdeztem, na mi lesz, kisfiú vagy kislány, azt mondta: hááát sasnak nem lehet verebe! Később kiderült mégiscsak kislány, az ember teljesen odáig volt, hogy hogy lehet ez, hiszen ő fiút akart és még az ultrahangos nővel is leállt vitázni, hogy biztos kisfiú és ők néztek el valamit. Szinte mindenkit hibáztatott már. Mire a nő közölte vele, csakis apukán múlok, hogy fiú lesz-e vagy lány, mert anyucitól csak X kromoszómát kaphat. :) Hüledezett a pasas.
Vannak ilyen emberek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!