Van olyan apuka aki születés után sem barátkozott meg azzal hogy lánya lett és nem fia?
Utolsónak: Ilyet mondott hát én úgy rugnám fenékbe az ilyen apát !!
Nekünk három lányunk van és mindegyikért éppúgy rajong apa mintha fiú lenne, most kisfiút várok de már az elején megmondta neki ez nem számít neki nem fia lesz hanem a negyedik gyereke!
Sziasztok, köszi a válaszokat.Nincs ilyen problémám mert nekünk mindegy hogy lány vagy fiú. Csak mostanában sokat olvasok arról hogy az apukák elhülnek amikor kiderül hogy lány és nem fiú a jövevény...
A második válaszolónak: teljesen megdöbbentett amit írtál, nem tudom hogy lehet így együtt élni...
Szia!
Érdekes, pedig azt mondja a fáma, hogy a férfi-apa jobban örül a kislánynak , vagy legalábbis gyorsabban megkedveli , mert jó értelemben írva!! "beleszerelmesedik" .
Nem akarom poénra venni a figurát, de ilyenkor azt kell mondani, hogy legyen sokkal büszkébb , mert fiút összehozni könnyű; az az igazi kihívás, hogy "lyukba lyukat!" :DD ezzel szokták "lenyugtatni" az elégedetlenkedő apukákat.Aztán persze szerintem később már 10 fiúért se adná oda a lányát, csak a kezdeti "csalódás" dolgozik benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!