Miért van az, ha nem az a szemléletem, mint más anyukának, rögtön lenéznek?
Nem provokálni szeretnék, és egyetlen ide iró anyukáról sem feltételezem ezt.
Sajna az ismerettségi körömben tapasztalom a dolgot. Én nem adok túrórudit a babámnak, erre azt kapom, hogy miért nem, már olyan nagy, ha meg a pici nem issza meg a vizet, és helyette babagyümilét kap, akkor meg azt kapom, hogy agyoncukrozom a gyereket és tönkremennek a fogai.
Ezek és sok más miatt már nem is mondok inkább semmit, csak hallgatok nagyokat, és már kirekesztettnek érzem magam. Gyakran azt látom, hogy irigyek is rám. Pedig nem élünk luxusban, soha nem vágok fel semmire, inkább szerényen éldegélünk a párommal és a babámmal. Abból amink van, megpróbálom a babámnak a legjobbat adni, és magamra is adni, amennyi lehetséges.
Ez olyan nagy baj lenne? Másnak is vannak ilyen ismerősei, vagy csak engem áldott meg a sors.
Szerintem ez mindig mindenütt előfordul. Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni, de nem is kell!! A lelkiismeretedre hallgass, ne az ilyen rosszakarókra..
És sajnos, igen, mi emberek sokszor ilyen irigyek vagyunk, mindig azt hisszük, a más rétje zöldebb..
Tisztelet a kivételnek.És ez alól sajnos a várandósság, az anyaság és a gyereknevelés sem kivételek, bármennyire is szép és magasztos feladatoknak kellene ezeknek lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!