Rám bíznád a gyerekeid felügyeletre, ha nagyon vékony vagyok?
7 éves lány, 9 éves fiú.
Iskolába és külön órákra kell vinnem őket, kaját főznöm, megebédeltetnem/vacsoráztatnom, talán fürdetni, kaját vásárolni, leckében segíteni...
20/L
"Ajánlólevél"...Meg diploma is kéne, mi?Minimum egyetemi docens legyen, akkor esetleg vigyázhat a kölyökre.
És akkor az, aki először vállalkozik gyermekfelügyeletre, az honnan vegyen ajánlólevelet?A pápától?
Sajnálom, az ilyenektől falra mászok..
Kérdésre válaszolva, mi köze a súlynak ehhez?Attól függ, mennyire látom rátermettnek, szimpatikusnak az illetőt, nem pedig a testalkatától.Bár egy nagyon kövér, vehemens asszonyságtól én kicsit féltettem volna a gyerekem, mert megfordult volna a fejemben, hogy esetleg tömni fogja.Egy sovány nőnél nem fordulna meg a fejemben ez az aggodalom.
"Felelösségtudatod igazán sok lehet,meg biztos fel is neveltél már vagy 15 gyereket mi? :-("
Nem tizenötöt, csak egyet, és valóban nagy felelősségtudattal.Ráadásul dajkaként is dolgoztam és elmondhatom, hogy nagyon szerettek a gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!