Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rám bíznád a gyerekeid felügye...

Rám bíznád a gyerekeid felügyeletre, ha nagyon vékony vagyok?

Figyelt kérdés

7 éves lány, 9 éves fiú.

Iskolába és külön órákra kell vinnem őket, kaját főznöm, megebédeltetnem/vacsoráztatnom, talán fürdetni, kaját vásárolni, leckében segíteni...

20/L

2011. szept. 28. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért? Aki vékony az gyenge? Valaki beléd beszélte ezt a hülyeséget?
2011. szept. 28. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát inkább mint egy dagadt ra :)
2011. szept. 28. 16:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem bíznám egy anorexiásra a lányomat.
2011. szept. 28. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

"Ajánlólevél"...Meg diploma is kéne, mi?Minimum egyetemi docens legyen, akkor esetleg vigyázhat a kölyökre.

És akkor az, aki először vállalkozik gyermekfelügyeletre, az honnan vegyen ajánlólevelet?A pápától?

Sajnálom, az ilyenektől falra mászok..

Kérdésre válaszolva, mi köze a súlynak ehhez?Attól függ, mennyire látom rátermettnek, szimpatikusnak az illetőt, nem pedig a testalkatától.Bár egy nagyon kövér, vehemens asszonyságtól én kicsit féltettem volna a gyerekem, mert megfordult volna a fejemben, hogy esetleg tömni fogja.Egy sovány nőnél nem fordulna meg a fejemben ez az aggodalom.

2011. szept. 28. 16:33
 15/18 anonim ***** válasza:
én is vékony vagyok, mégis mint aupair, mint bébiszitter alkalmaztak már. Soha nem tették szóvá
2011. szept. 28. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Én meg sajnálom az olyanokról mászok falra akik ugy gondolkodnek mint te! Ne legyen egyetemi docens,nem is azt irtam hanem azért legyen ajánlólevele,vagy valami amit fel tud mutatni,hogy van tapasztalata,és képes a munkakört ellátni,nemcsak gondolt egyet és azt hiszi ö a pótmami!!Aztán mikor meg baj van,veri a "kölyköt",vagy zsarolja vagy épp elszökik töle,akkor már megvan a baj,lehet sírni!!!Felelösségtudatod igazán sok lehet,meg biztos fel is neveltél már vagy 15 gyereket mi? :-(
2011. szept. 28. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Kislány, amit felsoroltál az már nem gyerekfelügyelet, hanem cselédmunka.
2011. szept. 28. 19:24
 18/18 anonim ***** válasza:

"Felelösségtudatod igazán sok lehet,meg biztos fel is neveltél már vagy 15 gyereket mi? :-("

Nem tizenötöt, csak egyet, és valóban nagy felelősségtudattal.Ráadásul dajkaként is dolgoztam és elmondhatom, hogy nagyon szerettek a gyerekek!

2011. szept. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!