Aki GYED-en van, kaphat Cetelem áruhitelt?
Figyelt kérdés
Vagy mindenképpen munkaviszony kell hozzá?2011. szept. 24. 16:23
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nem, nem kaphat. :(
Vagy munkaviszony vagy nyugdíj kell hozzá. Nekem ezt mondták az egyik elektronikai üzletben.
2/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem. :( Laptopot akartam venni. De akkor megvesszük a férjem nevére.
Köszi a választ!
2011. szept. 24. 17:26
3/5 anonim válasza:
NEM!!
De én mégis kaptam:-)))
Nekem a munkahely kifizetőhely, tőlük kaptam a gyed-et csp-vel együtt és a bankszámlíkivonaton az volt írva közleményként, hogy munkabér átutatlás.
Azt mondtam, hogy dolgozok és ennyi.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez egy okos dolog. :)
Csak a én munkahelyem sajna nem kifizetőhely.
De nem baj, megoldom másképpen. Csak nem akartam a megtakarításhoz nyúlni, az olyan szépen elkamatozik ott bent. Ez meg kamatmentes részlet lett volna. Szemétség.
2011. szept. 25. 19:32
5/5 anonim válasza:
De az is szemétség, hogy már az első perctől hazudsz. Ezért simán olyan tiltolistara kerülsz, hogy az életben nem kapsz hitelt. Aztán ha nem tudod etetni a gyereked akkor még azért lesz szemét a bank hogy nem engedi el a hiteled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!