Megtudná mondani valaki, hogy mi történik akkor, ha valaki 2 országban is kapja a családi pótlékot?
Irorszagban elek, itt fizetek adot es itt szultem. A lanyom kettos allampolgar, de evidens, hogy csak itt veszem fel a csaladit. Sok ismerosom felveszi itt is, otthon is, vannak olyanok is, akik mar reg hazakoltoztek es megis innen is kapjak a csaladit, van aki lebukott, de van olyan is, aki eddig meg nem bukott le. A kovetkezmenyek nem tul mesesek, kamatostol kell visszafizetni a kart a serult allamnak.
A TB fizetesevel viszont en nagyon megjartam. Az otthoni szamlamon egyszer nem volt fedezet, amikor vontak a TB-t. Kaptam a levelet az adotartozasrol, aztan irtam egy levelet nekik, amiben azzal probaltam magam kimagyarazni (vagyis leirtam az igazat), hogy kulfoldon elek es az atutalas nem erkezett meg idoben. Erre a magyar allam beperelt kettos adozas vadjaval. Nem keves penzt huztak le rolam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!