Meg tudtok élni GYES-ből és családi pótlékból?
Figyelt kérdés
Kisfiam elmúlt kétéves. Bölcsődébe nem vették fel, magánbölcsit pedig még akkor sem tudnék fizetni, ha visszamennék dolgozni. Kerestem távmunkát, de nem találtam. Marad a havi 37.000 Ft plusz a párom fizetése, ami 100.000 Ft. Csak a rezsink elviszi a bevételeink 3/4-ét. Kétségbe vagyok esve. Kérlek, adjatok tippeket, hogyan lehet(ne) ennyi pénzből megélni..2011. szept. 18. 15:55
1/4 anonim válasza:
Röviden? Sz..ul. Ennyiből... Munkát, ami nem táv, nem találnál?
2/4 A kérdező kommentje:
Biztosan találnék, de a gyereket nem tudom hova tenni, amíg dolgozom.
2011. szept. 18. 17:05
3/4 anonim válasza:
Szia!
Tényleg pokoli nehéz, majdnem a lehetetlen kategória. A bölcsiben nem tudod megbeszélni, hogy ügyeleti jelleggel vegyék fel? Illetve a másik, hogy ha találsz megbízható illetve kifizethető bébiszittert, mert lehet, hogy az még beleférne a keretetekbe és Te is tudnál akár rész munkaidőbe dolgozni.
Tudom nagyon nehéz, sok erőt és kitartást!
4/4 anonim válasza:
Ha dolgozol, be kell vegye a bölcsi...
Mi is szarul élünk, épp most is azt számolgatjuk, hogy fogunk több mint két hetet kihúzni 19.000 ftból... (ami még van, de már két számlát csúsztattunk és lógunk anyámnak 10,000 fttal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!