Őszintén? Ti kisfiú babátokra otthon adnátok rózsaszín rugit, bodyt?
Én úgy gondolom,ha nem nagyon rózsaszín,akkor egy-két darab szigorúan otthon belefér, bár nem rajongok érte.
De ha már mondjuk kaptuk akkor igen. De lehet,ha meg lesz a pici, eszem ágában sem lesz ráadni!
Beszélgettünk barátnőmmel, ő is kapott egy-két lányos cuccot és úgy volt vele,hogy majd otthon ráad egy párat belőle! Amikor meg lett a baba, végül nem adta rá. Azt mondta,hogy neki nagyon furcsa volt,hogy rózsaszínben van a fia!
Köszi mindenkinek!:)
Hát igen, alapból én is úgy gondolnám,hogy azért mert kicsi a gyerek, azért még a fiú fiú, a lány lány!:)
Meg tényleg jó vásárolgatni, bár én nem vagyok ellen a JÓ állapotú kölcsön ruháknak, csak ne legyen nagyon lányos!
A foltosat nem fogom ráadni. Mondtam a férjemnek,hogy én sem hozom el még a turiból sem azt,amelyiknek egy kis hibája van, a gyerekre sem adom rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!