Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen felesleges dolgot...

Milyen felesleges dolgot vettél magadnak és a babádnak, szülés előtt és szülés után?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 17:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

felesleges a légzésfigyelő???? hmmm...na ilyet sem hallottam még,kivéve persze ha veled alszik a baba...

babaágynemű tényleg felesleges volt nekünk is

viszont a sudokrémet és a hálózsákot születése óta minden nap használom(14 hónapos)

2011. szept. 8. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Egy két cumisüveg amit nem fogadott el. Igyekeztem hasznos dolgokat venni, így haszontalan csak azok között van amit ajándékba kaptunk.

Illetve még a fejvédő a baldachinnal. Előzőnek semmi értelme, semmit nem tompít szinte ha beleüti a fejét. Utóbbi meg tényleg semmit nem ér :D

2011. szept. 8. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Hordozókendő - próbáltuk, de sosem használtuk.

Hiper super dönthető etetőszék - ikea antilop 2500-ért a legjobb.

Az ágyneműszett is felesleges volt, de igazából most hogy már nagyobb a takaróját használjuk, az jól jön, mert a babaplédek már kicsik.

cumi - nem használtuk

2011. szept. 8. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:

ágyneműszett az tényleg felesleges volt nálunk is, mondjuk mostmár használjuk most 16 hónaposa. BAldachint csak addig használtunk, míg fel nem állt(7,5 hónaposan), és nem kezdte el rángatni.56 ruha 1 hétig volt jó, volt amit rá sem adtam, ugyanígy a 62 ruhákat. farmer,póló,(mindíg bodyban volt). digitálsi fülhőmérő, semmit nem ér, 8000 ft-ért, amikot lázas volt akkor is 36-ot mért. azóta is porosodik. Elektromos orrszívó semmit nem ér, szerencse, hogy kölcsönbe kaptuk.

Légzésfigyelő egyik leghasznosabb találmány szerintem.

Ennyi jutott eszembe. ja, pihenőszék, nem szerette a fiam( de ez gyerek függő)

2011. szept. 8. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:

21:28 vagyok, tényleg a hordozókendőt sem szertte, de a maitait sem, ezek is felesleges pénzkidobások voltak.

Ami nálunk nagyon bejött: szopipárna

2011. szept. 8. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Elektromos orrszívó!!!! 10.000 Ft volt 6 éve!!!! azóta is szidom magam érte! Még a vizes takit sem tudta felszippantani az orra alól, nemhogy a sűrűt az orrából!
2011. szept. 8. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez egyenfuggo szerintem. Egy csomo dolgot mar felsoroltak, ami SZAMUNKRA pl nem felesleges. A legzesfigyelot hasznaljuk, a hordozokendot imadjuk, sok ruhabol megoldottam, hogy legyen mindegyik rajta :) en szeretem feloltoztetni szepen, ha elmegyunk valahova. A halozsak is hasznos, ha alul nyithatot vesz az ember, baj sincs vele. Kislanyomnak a refluxa miatt meg kellett donteni a fekhelyet, igy allandoan lecsuszik, halozsakban legalabb nem a takaro ala! A cumit neha elalvashoz hasznalja, es mivel neha a karomban, vagy seta kozben probal elaludni, a cumitarto zsinor is jol jott :) na es meg a sort folytathatnam, de nem errol szolt a kerdes...

Az egyetlen dolog, ami nem valt be, a szoptatoparna. Azt felesleges volt megvenni, vagy vehettunk volna masmilyet :)

2011. szept. 9. 01:03
 18/20 anonim ***** válasza:

azt hiszem nem vettem felesleges dolgot

amire SZÜKSÉGEM volt/van bár máshol olvastam hogy felesleges:

-textilpelenka van vagy 40 darab nagyon hasznos sokat bukik mostanában

-cumisüveg,sokáig nem tudott szopizni,3 hónapos korától sajna tápszeres lett

-sudocream

cumi lánc hasznos már mászó járó babánál,nem hagyja el

-cumi,most hogy fogzik nagyon szereti,de szinte csak cumival tud elaludni,utána kiköpi

-babaolló nagyon hasznos 3-4 nap alatt nagyon megnő a

körme

-hálózsák kb 2 hónaposan adtam rá először nagyon hasznos nem fázott,jobban aludt mert tartotta a hőjét még most is használom persze

-a kézi mellszívó jól jött mikor a gépi mellszívó beadta a kulcsot

-póló nyáron nagyon jó volt ha nagyon melege volt szegénynek,bodyban folyott róla a víz,pólóban jól érezte magát

-

2011. szept. 9. 11:08
 19/20 anonim ***** válasza:
ja és most 5 hónapos,tanultam barátnőm hibájából a baldahin felesleges,ugyanúgy, a kendő is
2011. szept. 9. 11:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is ez egyén függő és függ, hogy mit szoksz meg te illetve a baba.

Ami nálunk felesleges volt a cumis üveg 6 hónapig csak anyatejet kapott és szopizott nem kellett neki, később amikor elkezdtem a hozzátáplálást már pohárból kezdtem el itatni is.

Bimbóvédő krém. Amikor szétszedte a lányom akkor az annyira fájt, hogy hozzáérni nem tudtam amint megtanultuk a helyes mellre tételt már nem is kellett használni.

Cumi a lányom nem használta soha.

Mellszívó a kézi azt szerettem mert amíg be nem állta a tejtermelésem addig tudtam könnyíteni magamon.

Amit imádunk a kendő. 19 hónapos és mind a mai napig használjuk oda nem adnám senkinek sem annyira bejött. Tény sose volt baba kocsis a lányom 3dikról nem tudom levinni a kocsit böhöm nehéz és a lépcsőn sincs elég hely lift meg nincs

Ja ami felesleges volt megvenni baba kocsi.

2012. jún. 18. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!