Gyereket szeretnénk. Vállalhatjuk így is? Vélemény?
Most úgy általánosságban vagyok kiváncsi a véleményekre. Én 21 múltam,párom 25 éves. Gyereket szeretnénk,de: albérletben élünk,csak párom keres(de ebből 2-en kijövünk).Szülőkre valamennyire számíthatnánk,bár azt mondják túl fiatalok vagyunk. Tudjuk,de mi nem szeretnénk még 5-6 évet várni.Én levelezőn tanulok,még 2 évem van vissza a suliból,közben így jöhet a baba is.Az ismeretségi körben sokan sokkal rosszabb körülmények közé vállalnak kicsit,minket pedig mindenki lebeszél róla,mondván,nincs rá pénzünk és hülyék vagyunk ha így vállalunk gyereket.Mindig azzal jönnek,hogy várjam meg még lesz munkám.1,5 éve nem kapok munkát,legfőképpen azért mert tanulok még(hiába csak levelezőn),nem akarok még annyit várni,hogy végezzek és dolgozzak is pár évet.
Párommal 5 éve vagyunk együtt,egy ideje már jegyben is járunk,a kapcsolatra lehet alapozni.Csak a pénz kérdéses. Őszinte véleményeket kérek,nem mocskolódást!
Ma 9:41-es vagyok! Tényleg nem mocskolódásból írtam. Amin megsértődhetsz, az max annyi, hogy naívnak neveztelek! De semmi rosszat nem mondtam! És nem, a legtöbben nem úgy vállalnak gyereket, hogy mindenre felkészültek! Például én sem. Egyetemre jártam, buli-buli hátán. Negyediket már úgy kezdtem, hogy megismertem a férjem. Buli, koncertek (férjem zenész), minden hétvégén. Diplomaosztó előtti nap összeházasodtunk, pár hónap múlva jött a tervezett baba. Én is ugy gondoltam, hogy felkészültem, kibuliztam magam, barátnőmnek 2lurkója van, láttam Őt kínlódni Velük.
Aztán ahogy nőtt a pocakom, már nem mentem el a füstös helyekre. Aztán meg már akkora volt a pocakom, hogy sehova nem volt kedvem elmenni. Barátaim megmaradtak (az igaziak) de már csak teéefonon tartjuk szinte a kapcsolatot. Ami nekem elég is, mert a gyereket nem lehet csak ugy bezárni a szekrénybe, és lelépni barátnőzni. De zet Te is tudod! Most már inkább kisgyerekesek társaságát keressük, mert Ők megértik a fél óra késést, és Ők is nappal "buliznak" Tehát akik 30felett vannak, azok is élnek, csak már nehezem megoldható az a fajta szórakozás, amit Te most ismersz!
Végezetül pedig annyit, hogy Te már régen eldöntötted, hogy gyereket akarsz, úgyhogy hajrá! Nehogy már mi, idegenek dötsük el!
Sok boldogságot!(minden rosszindulat nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!