Császáros anyukák, mennyi idő után jött a második/többedik baba? Az orvos mondta mennyi idő teljen el két szülés között?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 15:39
11/13 anonim válasza:
Nekem 2 évet mondott a doki. 2,5 év van a gyerekeim között. A terhesség problémamentes volt, de 39+5 naposan szétvált a hegem. Otthon, spontán. 3 nappal előtte még 7 mm volt. Szerencsére rendbe tudták hozni, így akár három év múlva jöhet a harmadik.
12/13 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:23
Azt elfelejtettem írni, hogy a doki nem vár a terminusig, progis császár lesz a kiírt előtt 10 nappal. Amúgy olyan lent vágott a múltkor, hogy a punciszőrömben van, szóval olyan hű de nagyra nem fog az nőni, hogy szétváljon. Persze csak szerintem, de én nem vagyok orvos. Egyébként anyukám is kérdezte, hogy nem túl korai-e, de őt függőlegesen vágták, engem vízszintesen, szerintem ez nagy különbség.
13/13 anonim válasza:
Utolsó! Nekem is lent van a vágás, de nem az válik szét, hanem ami a méheden van, ami ugye sokszorosára nő a terhesség alatt. Kívülről nekem nem látszott semmi, csak a folyamatos iszonyatos fájdalomból lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben a hegemmel. Csak a műtét közben derült ki biztosan, hogy -a dokit idézem- szétment a méhem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!