Ilyen esetben visszamegy/vissza kell mennie dolgozni? (lent)
Ha nem él a baba, akkor tényleg nem jár neki GYED.
Mellékesen az lenne a legjobb neki is, ha elkezdene dolgozni, mert akko kevesebb ideje lenne elsüllyedni a bánatában. (NEM rosszindulatból mondom, tényleg igy van).
Ha elfoglalja magát, akkor hamarébb túljut rajta. Ha visszamegy tanitani, akkor az igazgató vagy valamelyik másik tanár dolga, hogy a diákokat figyelmeztesse, hogy erröl ne beszéljenek vele.
De ettöl függetlenül az a véleményem, hogy ha SENKIVEL sem beszél a bánatáról, akkor sokkal több problémát okoz, mintha nyilan vállalja a történteket.
Egy közös ismerősünkkel beszéltem a minap, ő azt mondta, hogy teljesen befordult, amit teljesen érhető, hiszen bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet az, ha egyik percről a másikra minden előzmény nélkül meghal valakinek a kisbabája.
Tőlünk úgymond "teljes titoktartást" kért (mind diákok-mind tanárok felé) az ügyben az a tanár, aki az üzenetet hozta.
6 hét jár, utána max. táppénzen lehet. Sajnos tapasztalatból mondom. Én visszamentem dolgozni, s nem zuhantam össze.
Persze könnyű nem volt, s nem is lesz soha, de az élet nem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!