Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tgyás kiszámításában valaki...

Babácska22 kérdése:

Tgyás kiszámításában valaki segítsen?

Figyelt kérdés
2011.08.24 től igényeltem a baba születése előtt 28 nappal.Az adóbevallásomon két öszeg is szerepel "munkaviszonyból származó bérjövedelem alapja " címszó alatt 1382873ft és 1756249 ft most nemtudom melyiket kell beírni vagy melyikből kellene kiszámolni a napi egészségbiztosítási járulék alapot képező jövedelem az előző évben a kalkulátorhoz hogy betudjam írni és ne nagy legyen a tévedés . vagy hogy tudnám kiszámolni mert az öszes fizetési papírom sajnos nincs meg .
2011. szept. 3. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
2011. szept. 3. 15:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Eddig eljutottam én is csak a kalkulátor "egészségbiztosítási járulék alapot képező jövedelem az előző évben" ezen részébe nem tudom mit kell írni vagy hogy kell kiszámolni .
2011. szept. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!