Melyik neveket adjam a lányomnak? Döntenem kéne,2 hetem van:-) Segít@nétek?
Kamilla, Iluska, Lujza, Villő, Borbolya, Boriska, Gyömbér, Gyöngyvér, Gyöngyvirág, Julinka, Juliska, Rézi, Tereza.
Van még néhány szóbajöhető, de ezek a kedvenceim. Melyik párosítás szerintetek ezek közül a legszebb hangzásra?
Aki azt mondja, hogy borzalmas, az kérlek, magyarázza is meg! Nekem nagyon tetszenek, és szeretném, ha két neve lenne, de az egyik legalább a felsoroltak közül:)
A Király Kamilla Villő nálam is befutó :) második a Julinka Villő.
A Kató nevet férjem kihúzatta a listáról, de a Kató Kamilla is befutó volt:) Csak talán túl sok a k.
Hol van a párod ilyenkor? Vele együtt kéne dönteni, meg lapozgatni az utónévkönyvet, nem?
Vagy én vagyok túl maradi...
Szerintem ezek nem valami szép nevek.
Más esetleg nem jöhetne szóba? Felícia, Boglárka, Angelika...stb
Király Felícia
Király Boglárka
Király Angelika
Ezek is jól hangoznak. :)
Nekem ez a Rézi nagyon tetszik :)
Amúgy a Király vezetéknévhez mind illik.
Nekem tetszenek a régi nevek, imádom őket, de ezektől a variációktól hányni tudnék.
De ha már választani kell, akkor Kamilla vagy Tereza.
Dédim Ilona volt, 1930-40-ben még elment az Iluska becézés, amikor "eladósorban" volt, sőt még mikor már családja volt akkor is, de szerintem a mai világban te is röhögőgörcsöt kapnál, ha egy érett, felnőtt ember, azt mondaná, hogy Király Iluska Gyöngyvirág a nevem.
Amúgy a férjeddel kell döntenetek. Húzzátok ki azt, amitől találtok jobbat, így a végére marad 2-3 név, aztán már csak abból kell dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!