Melyik neveket adjam a lányomnak? Döntenem kéne,2 hetem van:-) Segít@nétek?
Figyelt kérdés
Kamilla, Iluska, Lujza, Villő, Borbolya, Boriska, Gyömbér, Gyöngyvér, Gyöngyvirág, Julinka, Juliska, Rézi, Tereza.
Van még néhány szóbajöhető, de ezek a kedvenceim. Melyik párosítás szerintetek ezek közül a legszebb hangzásra?
2011. aug. 30. 16:18
11/46 anonim válasza:
Király Kamilla Tereza :-) így szépen hangzik
13/46 anonim válasza:
Király Iluska Lujza....Bosriska Julinka.....Rézi Tereza.... mind szép "párosítás" :S Ez beztos komoly kérdés?
14/46 anonim válasza:
Szerintem a Kamilla, mert nekem ezek közül a nevek közül csak ez tetszik, a többi szerintem nem valami szép név, nagyon elvontak, régiesek.
16/46 anonim válasza:
Ha jót akarsz a lányodnak, akkor a Kamilla nevet add neki.
Szép név a többi is 1-2 kivétellel, de nem annyira, hogy mondjuk a lányomnak adjam.
17/46 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik, mind olyan "feltűnősködő", furcsa nevek szerintem. Ha mindenképpen ezek közül kell választani, akkor Kamilla, de az meg a vezetéknévvel kicsit furán hangzik.
18/46 anonim válasza:
Kiraly Boriska Borbolya
Kiraly Gyomber Gyongyver
Kiraly Iluska Juliska
20/46 anonim válasza:
Szerintem a kamilla kivételével az összes borzalmas:S
nem tudnál valami normális rövid modern nevet? Juliska Julinka Rézi Boriska Iluska???? mi ez a 18. század???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!