Leszbikus nöként hogyan oldanád meg a gyerekvállalás kérdését?
Gondolok itt arra, hogy a teherbeesés milyen módját választanád, a védönönek, szülésznönek, késöbb az oviban mit mondanál.
Az alapállapot az, hogy senki nem tud semmit és nem is akarok ebböl hírt csinálni.
(nyugodtan lehet A-t is, B-t is mondani, de kérem csak az tegye, aki kulturált, XI. századi módon képes rá)
köszönöm
25N
Magyarorszégon mesterséges megtermékenytést csak házapároknak, bejegyzett élettársaknak, vagy olyan egyedülálló nőknek engedélyeznek, akiknek bizonyíthatóan, egészségügyi okbós, nagy valószínűséggel, természetes úton gyermeke nem foganhat (kb ugyanígy szól a törvény).
Szóval ezt a megoldást nem tudod igénybe venni.
Ennek hiányában, nem marad más lehetőség, mint lefeküdni egy férfival. De ez további száz kérdést vet fel (fogja tudni, hogy ha erhes leszel? ha igen, együtt akartok majd élni? stb.).
Magyarországon szerintem meg se próbáld, még ha holnap legalizálnák a melegek házasságát, örökbefogadását, stb AKKOR SEM ÉRI MEG A TÁRSADALOM HOZZÁÁLLÁSA MIATT! Komolyan, ez a helyzet nem mostanában fog itt változni, se neked se a gyereknek nem tenne jót ez az egész, ilyet itt egyszerűen nem ideális csinálni. Szomorú, de ez van, nem lehet itt melegként normális életet élni.
Nem tudom van-e rá lehetőséged, de millió hely van a világon ahol legálisan lenne erre az egészre lehetőséged, Svédországban, Norvégiában, Dániában, Hollandiában, Spanyolországban, Portugáliában, az Egyesült Királyságban mindenhol lehet melegpároknak örökbefogadni, mesterséges megtermékenyítés is legális mindenkinek, és mindegyik országban van meleg házasság (Anglián kívül, de ott is lesz 2-3 éven belül), ezen kívül meg Kanadában és az USA számos államában is van!
Ha jót akarsz magadnak és a gyerekednek is, akkor tényleg elmész olyan helyre, ahol értelmesebb emberek vannak, van hely a világon ahol más a közvélemény.
KÜLFÖLDÖN!!
ne akarj magyarországon leszbikusként gyereket nevelni, csak magaddal ba.szol ki meg a gyerekkel.
ahogy már az előttem szólók tömege is írta: KÜLFÖLD!!!!
őszintén nem vagy kevesebb másoknál, ugyanazon jogok is kijárhatnának neked, ráadásul fiatal is vagy, tanult, menj külföldre!!!
A párommal mi is megyünk, egyetem után rögtön, több gyermeket is szeretnénk, s ez miatt senkinek sem tartozunk magyarázattal, különösen nem egy jogrendszer felé.
szerencsére diplomás, 5 ill. 7 nyelven beszélő leszbikusokként fogjuk az országot végleg itt hagyni, s külföldön az ajtók anélkül nyílnak, hogy 'egyedülálló heteroszexuális nőnek' kéne vallanunk magunk, vagy le kéne feküdnünk egy sráccal...
nem utolsó sorban gondolj a gyerekre!!! a sárga földig le lehetnél szidva, ha a gyerekvállalásról Mo. miatt lemondasz, s akkor is épp ennyire, ha körbe hazudod a fél várost, hogy senki ne sejtsen semmit!!! Külföld! ahol ezt elfogadják! most komolyan úgy akarod alázni a párod, hogy nem mehet a gyerekért, mert Ő mégis KI a történetben? A Zsuzsi a szomszéd, a volt osztálytárs, vagy a úúú nem, Józsi hozd már el a gyereket, tudom te csak a portás vagy, de ezt az égést nem vállalhatjuk be...
tényleg ilyen párbeszédeket szeretnél? a gyereknek a hazugság a legrosszabb! abba akarod nevelni, hogy senkibe se bízhat, hogy amikor elhozná a barátait, falról képek le, Zsuzsi tűnés a szomszédba és apu épp Afganisztánban szolgál??????? Istenem, annyival egyszerűbb megoldások is vannak, hogy könyörgök ne nehezítsd meg az életed!!!
Ja és a lefekvéssel kapcs, a pasi egy kis műanyag tégelyben a kezedbe adhatja a spermát, amit te a pároddal befecskendeztek, s látod, ehhez nem sok engedély kell, csak egy orvos ismerős aki nem homofób :)
jó napot! Én jól állok a kérdéshez mivel 5éve élek az élettársammal és most fogjuk ezt a bizonyos nehéz dolgot elkezdeni mint a gyerek vállalás! Először is az apa modell anya modell! Van ahol egyik sincs meg van ahol a fele nálunk meglesz mivel én egy kemennyebb ferfkas maszkulin külsejű nőnek aligha nevezhető ember vagyok a párom a tipikus nő anya jellem és én ne tartok attól micsoda hátrányai lesznek a leendő gyerekeinknek mert nem lesznek... Gyereket fogantatni sokféle képpen lehet nem kell ehhez ffival aktust végezni sőt én nem is egyeznék bele hiszen a párom az enyém más nem érhet hozzá a sermához millió módon hozzá lehet jutni csak azért senki ne feküdjön le fogcsikorgatva senkivel hogy esetleg gyereke legyen az aktusból..
és egy valódi leszbikus mint pl én nincs az az indok amiért ffivel lefeküdne kizárt tehát leszbikusnak javasolni hogy feküdjön le az olyan mintha javasolná igyon 2Dl sósavat!tehát kizárt! Ha mindenképpen megvan a parod akivel letudod élni az életed megoldjatok ketten a gyerek vallás kérdését is! és aki azt gondolja hogy a leszbikusok vagy a melegek nem képesek hagyomány követve gyereket nevelni tévednek hiszen álltalában heteroszexuális szülők gyerekeiből lesznek a homoszexuálisok viszont ez nem a szülők nevelésén múlik ez genetika ha ott van nemnt felszínre tőr ha nincs akkor teljesen mindegy ki neveli heteroszexuális lesz az utód! Nekem is vannak szüleim és magukat okolták hogy leszbikus lettem az élettársamnak is de ha az ember elmondja nem az Ő rosszul nevelésének az oka ez igy alakult képesek ha el nem is fogadni de beletörődni támogatni a terveiteket mint nálunk a Baba vállalás támogatják a heteroszexuális szüleink és várják az unokájukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!