Mi a keresztneve a kisfiadnak? Most is az a név tetszik a legjobban, amit adtál neki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 10:28
31/35 anonim válasza:
Donátnak hívják,és igen még mindíg ez a befutó nálunk!
32/35 anonim válasza:
Bonifác.
Véletlenül kapta, eleinte irtó kínosnak éreztem, hogy mindenki felkapja rá a fejét, de most már nem tudnék mást elképzelni, mert ő az.
33/35 anonim válasza:
még gondolat sem volt a fiunk,mikor elhatároztuk,ha egyszer lesz,akkor Bendegúz (Krisztián) lesz.Azóta eltelt lassan 3év,(pont ma kezdi az ovit) és nem is illene rá más név.Igazi gézengúz Bendegúz.
a kisebbik fiunk Aladár Ede.Először Alexandert szerettem volna,de nem bántam meg,hogy Alcsi lett.(a második nevét a bátyja választotta ki 5 lehetőség közül)
34/35 anonim válasza:
Benedek és 25 hónapos és mindig ez a kedvenc nevem.Ha lenne még egy kisfiam Ő Sebestyén vagy Ágoston lenne :)
35/35 anonim válasza:
Nimród és 1 éves!
Először elgondolkodtam hogy illik e rá a név.Mert még olyan kis szöszke csendes gyerkőc volt.De már ahogy nől egyre jobban Nimródosabb.Benjáminon gondolkodtam még el, de az nem illene rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!