Mi a keresztneve a kisfiadnak? Most is az a név tetszik a legjobban, amit adtál neki?
Sziasztok!
az én fiam 18-án lesz 6 hós és Szebasztián a neve,igazából apa választotta én pedig helyeseltem imádom,ezt a nevet és még most is ezt adnám neki!
Sziasztok!
A Mi kisfiunk 2 éves elmúlt, és a Zétény nevet kapta. Nekem nagyon tettszett, apa pedig helyeselt. De ő is imádja a nevét. Nem bántuk meg hogy ezt adtuk neki. Illik hozzá a név:)
Szintén Attila. :) És igen, még mindig ezt a nevet adnám, nagyon tetszik, és hihetetlenül illik is rá a neve.
Eredetileg csak másodiknak adtuk volna ezt a nevet, de annyira nem tudtunk megegyezni az elsőben, hogy azt mondtam: begurulok, és csak Attila lesz és kész! És így történt.
Szóba került egyébként első névnek a Levente - anyós lebeszélt, mondván a családban már van, és ne higgyék, hogy őket akarjuk utánozni. A másik név pedig Milán volt, de anyukám megszólalt, hogy Milánka, és ettől meg a párom hátán állt a szőr, így kapásból rávágta: nem lesz Milánka, de még Milán sem. Hát így lett a kisfiamból csak Attila. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!