Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a keresztneve a kisfiadnak?...

Mi a keresztneve a kisfiadnak? Most is az a név tetszik a legjobban, amit adtál neki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 10:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Zsombor ,most 3 éves-ez apának volt a favoritja,a mái napig ezt a nevet adnánk neki.A második babánk is kisfiú,most 4 hónapos,ő Zétény,nekem ez a név a kedvenc!Nekünk fontos volt,hogy magyar nevet kapjanak.
2011. aug. 31. 12:33
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Dániel 4 és fél éves. Ha újra kezdhetném, nem ezt (vagy nem csak ezt) a nevet kapná.
2011. aug. 31. 12:46
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Levente Attila, ha most választhatnék akkor csak az Attila lenne, igazából nekem az a favoritom, de apának nem tetszik, ezért lett Levi is. Ha lesz még egy akkor vagy Tamás vagy Krisztián lesz és abból már nem fogok engedni:)
2011. aug. 31. 12:49
 24/35 Kiryke válasza:
100%

Sziasztok!

az én fiam 18-án lesz 6 hós és Szebasztián a neve,igazából apa választotta én pedig helyeseltem imádom,ezt a nevet és még most is ezt adnám neki!

2011. aug. 31. 12:49
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A Mi kisfiunk 2 éves elmúlt, és a Zétény nevet kapta. Nekem nagyon tettszett, apa pedig helyeselt. De ő is imádja a nevét. Nem bántuk meg hogy ezt adtuk neki. Illik hozzá a név:)

2011. aug. 31. 13:14
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Még nincs gyermekem, de már kiskoromban (11-12 évesen) eldöntöttem, hogy ha fiam születik, akkor Flóriánnak fogom elnevezni. Az ízlésem azóta sem változott, ugyan azok a nevek tetszenek majdnem, mint akkor: András, Ervin, Simon, Iván, Félix, Sebestyén, Dávid, Andor, Armand; illetve Adél, Abigél, Johanna, Eliza, Panna, Rozália, Emma, Róza, Lola, Lili. :)
2011. aug. 31. 13:17
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Attila.És még mindig tetszik.
2011. aug. 31. 13:17
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Szintén Attila. :) És igen, még mindig ezt a nevet adnám, nagyon tetszik, és hihetetlenül illik is rá a neve.

Eredetileg csak másodiknak adtuk volna ezt a nevet, de annyira nem tudtunk megegyezni az elsőben, hogy azt mondtam: begurulok, és csak Attila lesz és kész! És így történt.

Szóba került egyébként első névnek a Levente - anyós lebeszélt, mondván a családban már van, és ne higgyék, hogy őket akarjuk utánozni. A másik név pedig Milán volt, de anyukám megszólalt, hogy Milánka, és ettől meg a párom hátán állt a szőr, így kapásból rávágta: nem lesz Milánka, de még Milán sem. Hát így lett a kisfiamból csak Attila. :)))

2011. aug. 31. 14:39
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Még nincs gyerekem, de tudom már évek óta, hogy Botond lesz :)
2011. aug. 31. 19:04
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Andris. Mindig is tetszett ez a név.Minden András nevű ismerősöm kedves ,vidám ember volt és a fiamra is illik ez a név.Most volt 2 éves.
2011. aug. 31. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!