Mindkét gyermekednek 2 keresztneve van? Vagy ha a 2. nak csak 1 nevet adunk, később okot adhat majd ez is köztük a vitára/féltékenységre?
Na én pont ezen gondolkozom. Az első két gyerekemnek 2 neve van de a harmadiknak nem akarnék csak azért adni második nevet hogy "legyen". Az első kettőnél volt magyarázata, ugyanis a fiam a nagypapa nevét kapta másodiknak tiszteletből, mert nagyon szerettük, de már nem él, a lányom pedig azért kapott második nevet mert mindenképp azt a lánynevet szerettem volna ha lányom születik, csak a férjem vezetéknevével irtó hülyén hangzott, így kellett elé egy első név.
De egyébként nekem bátyámnak és öcsémnek is van második neve, nekem pedig nincs. Én is kicsit rosszul éreztem magam emiatt de nekem ezt anyum úgy oldotta meg hogy azt mondta hogy nekem olyan szép az az egy nevem is (ráadásul hosszú név is) hogy nem találtak mellé hasonlóan szépet:)))
Ezzel kiskoromban teljesen megelégedtem úgy emlékszem:))
13.37vagyok. A második részben azt akartam írni hogy : "de egyébként NÁLUNk bátyámnak ösémnek stb..."
Nem tudom miért lett belőle NEKEm :)
akkor a kérdés eldöntve-muszáj lesz neki 2.nevet is találni.
Csakhogy az 1.nevet is hónapok alatt sikerült megtalálni/meg álmodni.Na akkor most belehúzunk.
Köszi mindenki válaszát.
A mi kisfiunknak egy neve van. Én nem vagyok a híve annak, hogy 2 nevet kapjon egy baba.
De ha már így alakultak a dolgok Nálatok, akkor biztos hogy a 3. gyerkőcnek is 2 nevet adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!