Milyen "hátrányai" lehetnek a későbbiekben annak a gyereknek, aki császárral született?
Szia. Nekem a múlt hét szerdán volt a 3.császárom.
Fiam 12,5éves,normális,nem beteges,sosem volt,hatalmas nagyobb mint én már most,szóval semmi baja....
kislányom 3éves lesz októberbe,tökéletes kislány,gyönyörű formás,be nem álla szája,nagyon hamar ment,mászott,21hónaposan szobatiszta volt(fiam is),semmi baja,ja ő sem beteges,kisfiam 9 napos,róla még nem tudok sokat mondani,eszik alszik :) nem tudom milyen hátránya lehet a császáros babának,szerencsére nálunk semmiben nem mutatkozott :)
Semmi, nekem soha egy percet nem sírtak a gyerekeim. Soha nem viselte meg őket semmi, se fogfájás, hasfájás semmi.
Nem hisztiztek, meglepve olvasom egyes gyerekek mit tudnak produkálni hiszti címszó alatt. És átmásznak az alagúton is, nem félnek semmitől.
Úgyhogy én is összeolvastam, minden hülyeséget és el voltam keseredve, de.. például ez is ostobaság, mert a császár előtt is volt vajúdás, és oké gyorsan a fényre kerül, de nem hinném, hogy a simán megszületett babák nem pont ilyen gyorsan kerülnek a fényre. Hiszen volt egy nő, aki a pénztárnál mondta, jaj szülök, elfeküdt és már az eladó fel is emelte a babát- ennél a császár milliószor lassabb folyamat.
Ouhh...de jó annak aki ilyen egyszerűen szül...:)
véleményem szerint mind2 a "trauma" egy babának...
azt hallottam, h az újszölöttek akik álmukból sírnak fel a szülést álmodják vissza...ebből vonom a következtetésem...
a sima szülés a természetes...hisz régen, és nem civilizált világokban nem ismerik a császárt...
de nem véletlen alkalmazzák évek óta, megóvja a babát.
ha én egyszer szülök akkor kifejezetten kérni fogom a császárt,nem nyomja meg a baba buksiját,és ha esetleg bármi komplikáció adódhatna, hamarabb tudják orvosolni azt. A hasam lesz az egyetlen ami nem fog érdekelni akkor:)
én így vagyok ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!