Anyukák, kisbaba mellett mit tesztek azért, hogy csinik maradjatok?
Részletesebben: milyen praktikáitok vannak? Naponta/hetente mennyi időt szépítkeztek? Fodrász, kozmetika milyen gyakran fér bele? Vásároltok magatoknak új ruhákat?
Fél éves lesz a babám és kegyetlenül le vagyok robbanva, az ismerősök azt kérdezgetik, nem vagyok-e beteg. Pedig nem, csak csúnya és elhanyagolt vagyok. De úgy érzem, magamra már nincs erőm és az a baj, nem is nagyon érdekel, úgy mint szülés előtt. És a gyerkőcöt sem tudom kire hagyni, talán mostmár hétvégénként egy pár órát a férjemre. Lszi ne írjátok, hogy ezt vállaltam, mert nyilván, de azért nem szeretnék egész hátralévő életemre zombi maradni, ill. lszi főleg átlagos keresetből élők írjatok.
11 hónapos a manó. Mivel nincs segítségem (apa is melózik reggeltől estig, 6-7 fele ér haza)kénytelen vagyok, mindent egyedül megoldani. Fodrászhoz 3-4 havonta járok. A fodrászom vidéken van, ahol anyumék laknak, így amikor haza megyünk kétvégenete akkor ezt el tudom intézni. Gyantázni megtanultam magamnak mindenhol, és lassan már én is végzek annyi idő alatt, mint a kozmetikus és nem is kerül annyiba. Sportolás gyanánt egész nap rohanok a gyerek után, sajna másra se időm, se energiám. Vettek pár bőrfeszesítő és cellulitkezelő krémet és esténként betekercselem magam egy fél órára, (nekem nagyon bevállt), Így a bőröm is kezd rendbe jönni.
Sminkelni csak akkor szoktam, ha megyünk valahova, az is kb öt perc, de elég, hogy feldobja az arcom.
Ja és erőteljes fogyókúrába kezdtem, két hét alatt 4 kg minusz. Ez nekem nagy lendületet adott. Szerintem minden csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!