Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Máshol is így néz ki egy...

Máshol is így néz ki egy családos-gyerekes baráti összejövetel?

Figyelt kérdés

A pasik különvonulnak, nyugodtan és asztalnál ülve esznek(és piálnak), közben hangosan beszélgetnek mindenféléről.

A nők pedig a gyerekekkel foglalkoznak, egyfolytában szaladgálnak utánuk, a kaját állva, 20 részletben, menet közben eszik, persze hidegen; egymás között szinte csak a gyerek a téma, de azt is mondatonként félbeszakítja valaki. A ruhájuk tiszta maszat és minden zsebükben akad egy pzs/szalvéta. Na és persze nem ihatnak egy kortyot sem, mert persze ők vezetnek...

Ja és mindenki 30 feletti, értelmiségi, felvilágosult, dolgozó ember!

2011. aug. 22. 14:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
én szólni szoktam, hogy légyszi figyelj a gyerekre, mert én eszek vagy ezt csinálok, azt csinálok. Nem csinálok magamból mártírt, és nem érdekel, hol mi a szokás-másnál.
2011. aug. 22. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Az meg hogy biztos hogy jó férjet választottunk e hozzászólótól kérdezem hogy Ő előre tudta hogy a férje hogy fog viselkedni ha lesz közös gyerek???

Jó is lenne ha előre ki lehetne ezt is próbálni mint az együtt élést aztán ha nem megy akkor nem vállalni gyereket. Csak ez nem ennyire egyszerű!!

2011. aug. 23. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
Igen tudtam, hogy fog viselkedni, ha lesz gyereke, mert láttam, hogy bánik a családjában levő gyerekekkel. Ha egy 'idegen' gyerekkel elvan, a sajátját sem fogja félretenni egy kis piálgatás miatt. És nem is teszi!
2011. aug. 23. 10:18
 14/15 anonim ***** válasza:

hasonlóképpen.

a férjemnek is szólni kell, magától rá nem jön, hogy most kellene csinálnia valamit...

de ha szólok, akkor azért segít. és amikor legutóbb elmentünk étterembe kajálni születésnapom alkalmából, neki magának jutott eszébe, hogy beszéljük meg a pincérlánnyal, hogy rendelünk, aztán sétálunk picit a gyerekkel, míg elkészül az étel, és utána ülünk csak asztalhoz. így a másfél évesünk is kibírta azt a negyed óra üldögélést az etetőszékben, nem kellett felváltva futkározni.

de én sem szeretem az ilyen sokszereplős rendezvényeket, mert tuti van olyan is, aki életveszély a gyerekemre nézve, nyitva hagyja az ajtókat, égő cigivel gesztikulál, csípős kajával eteti...

2011. aug. 23. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jót nevettem,mintha csak rólunk írtál volna.Megnyugodhatsz nálunk is ez van.A legfrissebb a tegnapi.Balcsira mentünk.Oda érünk,be a vízbe,apa elmegy úszkálni a "mélybe" az ismerősökkel,én két gyereket tartok a víz felett(3 és 2 évesek),egy nyugodt pillanatom nem volt.Jó egy óra múlva értek vissza.Kimentünk enni,majd ,hogy a fiúkkal elmegy "körülnézni".Szerintetek elment?Nem mert aranyom.Na még egy utolsó csobbanásra bemegyünk.Mindjárt jön csak még cigizik egyet.Mikor már jöttünk ki a vízből akkor akart utánunk jönni.Komolyan mondom csak egy fél óra is elég lett volna,hogy körbe pillantsak egy picikét,de á dehogy.Jó buli volt ez is mint minden családi kiruccanás,csak nem nekem.Majd csaj felnőnek a gyerekek,addig meg visszük a frontot.
2011. aug. 25. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!