Mikor illik először meglátogatni a barátnőmet babaszülés után?
Tényleg az a tiszta, ha megkérdezed. Ha olyan jó barátnők vagytok, meg fogja mondani, ha zavarsz, de azt is, ha már szívesen lát. Ezt csak ő tudja, senki más.
Itt többen is írták, hogy nem akartak a közeli családtagokon kívül mást látni az első hetekben. Én viszont nagyon örültem mindenkinek és kifejezetten örültem a nyüzsgésnek, egyáltalán nem zavart, sőt jól esett, hogy ennyi embert érdekel az a kicsi lény, aki számomra a legfontosabb.
Úgyhogy nem vagyunk egyformák, ebben sem.
Kérd meg a barátnődet, hogy mondja meg, hogy neki mikor lenne jó, ha meglátogatnád. Biztosítsd róla, hogy Te megérted, ha korainak érzi, szívesen mész most is, de később is, ahogy ő érzi. Nyugodtan elmondhatod neki, hogy tudod, hogy van, aki már ilyenkor szívesen fogad látogatókat, de van, aki nem, mondja meg ő, hogy melyik kategóriába tartozik. Ezt rajta kívül senki nem tudhatja. (Esetleg, ha a férjével is jóban vagy, kérdezd meg tőle.)
Érdekes, hogy milyen eltérőek a vélemények.:) Valóban az lesz a legjobb megoldás, ha megírom, hogy szóljon, ha már fogad látogatókat.:)
Köszönöm az új válaszokat is. Egyébként azért voltam ennyire bizonytalan, mert magamból kiindulva biztosan nem örülnék, ha egy pár napos/hetes babámmal próbálnék összeszokni és mindenki jönne koloncnak a nyakamra.:S Teljesen érthető ez is! De jó volt olvasni a másik oldalt is.:)
hívd fel és beszéld meg vele
spec nálam alapszabály h az első hónapban nem akarok vendéget látni pont elég ami akkor otthon van
se nagyszülők se barátok se senki
A kórházba más, ott én is örültem a látogatóknak, mert csigalassan teltek az órák, a babám sokat aludt, én meg nagyon unatkoztam.
De amikor hazajöttünk, nem hiányzott pár hétig a vendég, csak a babám és a férjem társaságára vágytam, hisz most lettünk igazi család!
Én bemennék a kórházba a barátnőmhöz szülés után egy-két nappal, az biztos!
Ott pedig megkérném, hogy Ő üzenje majd meg, hogy neki mikor alkalmas a találkozó, miután hazamentek. Lehet, hogy csak 2-3 hét múlva fog üzenni, lehet, hogy pár nap múlva.
Szia! Az én barátnőm 6 hete szült, Budapesten én Szabolcsi vagyok!
Császárral szült Pénteken é, én szombaton utaztam fel hozzá! Azért megy úgy éreztem ott kell lennem, és nagyon Boldog volt sírt is. Örült, hogy megtettem ezt az utat értük!
Ő hozzám is bejött szülés után, a itthon meg 1-2 nap után jöttek! De ő tényleg a legjobb barátnőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!