Miért bántanak baba-mama klubban azért, mert császáros voltam?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk járni a kisfiammal és a kislányommal baba-mama klubba. 1x voltunk. Mivel mi vagyunk a legújabbak, és a kislányom is még csak 4 hónapos, sokat kérdezgettek a szüléseimről. Első vajúdás nélküli sürgősségi császár volt, 2. pedig programozott. Nem is kérdezték hogy ez miért alakult így, csak egyből elkezdte 2 anyuka mondani, hogy milyen jó nekem, van 2 gyerekem, és mégsem tudom azt, hogy milyen a szülés, és hogy más mennyit szenved a gyermekéért szüléskor. Nekem ez nagyon rosszul esett, főleg, hogy nem is tudják az egésznek az okait.
Már ott tartok, hogy az első volt egyben az utolsó is, amikor elmentünk a baba-mamába.
Ti mit tennétek a helyemben?
2011. aug. 16. 22:29
21/22 anonim válasza:
Én szerintem megpróbálnám még egyszer,ha akkor sem jönne be, akkor hagynám az egészet. Én jó klubbot fogtam ki, illetve jó fejek voltak az anyukák:-). Pedig amígy nem szültem én mindig úgy gondoltam, hogy biztos nem fogok ilyen klubba járni, egy rakás csak szoptatásról, pelenkázásról beszélő nő közé. De kellemesen csalódtam, a többség értelmes, nagyjából azonos gondolkodású, korú csajok voltunk, akikkel sok mindenről lehett beszélni.
22/22 anonim válasza:
Na igen, mázli kell hogy azonos gondolkodásút fogjon ki valaki. Én nem mertem rizikózni, baromira idegesít az is mikor felülbírálnak, meg az is amikor sületlenségeket akarnak rámerőltetni más anyukák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!