Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hazudsz, ha a véleményed...

Hazudsz, ha a véleményed kérdezik?

Figyelt kérdés

Egyik kismama ismerősöm megmutatta a babakocsijukat! Nekem nem a stílusom ezért csak annyit mondtam,hogy aranyos! Láttam,hogy megsértődött mert nem ajnároztam a babakocsit. Ő egyébként is olyan típusú,hogy egyfolytában versenyez, hogy mi hol, mit,mennyiért,milyen színűt stb.

Próbálok nem belemenni ebbe! Most úgy vagyok vele,hogy majd megbékél, de érdekelne,hogy más,hogy reagál. Megmondom,ha valami nem tetszik vagy nem?

2011. aug. 12. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Én mindig megmondom az igazat, bár van amikor a kegyes hazugság a jobb megoldás.

De egy babakocsi ajnározását sosem értettem, nem egyformák az ízlések ez van.

2011. aug. 12. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mindig mondom meg a véleményem, mert nem szeretek megbántani senkit. DE néha sajnos meg kell tenni.
2011. aug. 12. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha valamit jól csinál valaki elismerem, ha hülye megmondom, ha nagyon nagyon akkor pláne.

Csak az a baj, hogy ha mondod az a baj, ha nem mondod az a baj...

2011. aug. 12. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok, mint te. Dícsérni is akkor szoktam, ha tényleg nagyon tetszik valami. Van egy ismerős kismama, ő minden alkalommal dícséri a kislányomít, hogy milyen szép a ruhája, milyen csinos. Az szerintem már nem mindig őszinte.
2011. aug. 12. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa hogy hazudtam de azt nem közeli barátnőm felé tettem csak egy ismerős volt.A barátnőmnek természetesen megmondanám ha valami nemtetszik.
2011. aug. 12. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én isc megmondom őszintén.Nem szeretek mellé beszélni.Úgyis látszik hogy nem őszinte.

De azt mondanám jól néz ki, de az én stílusom más.

2011. aug. 13. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!