Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az emberek miért itt kérdezik...

Az emberek miért itt kérdezik meg, hogy az orvos által felírt gyógyszert szedhetik-e terhesen, szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, miért nem az orvostól kérdezik meg? Én terhesen, vagy szoptatás alatt mindig ezzel kezdtem, ha orvoshoz kellett mennem. Akármi volt, mindig mondtam, hogy terhes vagyok, ezt figyelembe véve vizsgáljon vagy írjon gyógyszert (amikor még nem látszott), és amikor a gyógyszert felírta, óvatosságból még vissza is kérdeztem mindig, hogy ezt ugye szedhetem terhesség/szoptatás alatt. Ez csak nekem evidens?
2009. ápr. 28. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, így kéne csinálni, mert minden ember más, másképp reagál a gyógyszerre is. Én szülés után még a hashajtót is megkérdeztem a gyerekorvostól, hogy árt-e a babámnak, mivel szoptatok. Ő meg ajánlott más módszert, ami mindkettőnknek megfelel. Szerintem, aki itt kérdez, az vagy nem tud orvossal beszélni, vagy elfelejtette megkérdezni (nem mindig jut minden az eszébe az embernek) és kíváncsi, hogy más, aki hasonló panaszokkal van, mit használ, hogy csinálja. De én sem mernék orvos nélkül beszedni bármit is, hiszen itt olyan is válaszolhat, akinek gőze sincs, csak szereti az észt osztani. :)
2009. ápr. 28. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes módon sokaknak nem evidens. Sok olyan kérdés van itt, amit szakembernek kéne/kellett volna feltenni. Én sem értem, hogy hogyan lehet eljönni az orvostól mielőtt MINDENT megkérdeztem volna, amit tudni szeretnék, hogy miért itt tesznek fel kérdéseket ahelyett, hogy felhívnák az orvost. Egy telefon kevesebb időbe telne, mint itt irogatni. A szomorú az, hogy sok válasz hülyeség, és ezek alapján orientálódnak emberek.
2009. ápr. 28. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ráadásul sokszor teljesen ellentétes dolgokat írnak a válaszolók. Ilyen fontos dolgot inkább első kézből az orvostól lenne jó tudni.
2009. ápr. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!