Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a gyereket...

Mit szólnátok, ha a gyereket egy olyan gondozónőhöz kerülne, akinek tetoválásai és piercigei vannak? Elítélnétek vagy nem?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

11.13-as vagyok. Hát ha zavarja őket, akkor előbb szólnak majd, hogy vedd ki. Egyből biztos nem küldenek el! Azért ha így elfogadtak és így alkalmaznak, akkor egyel több vagy kevesebb... :)

Ja, amúgy arra vigyázz, hogy azért az apróságok igen kíváncsiak. A keresztlányom kis totyogós korában meg akarta csodálni az én piercingem, ami a szemöldökömben volt. Na nem szemmel, hanem kézzel. Nem engedtem neki ezért megfogta a hajam és húzni kezdte...én meg már fetrengtem a földön, mert marhán fájt, annyira belekapaszkodott! :) Kis kíváncsi. :)

2009. ápr. 11. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Jaja, a karikádra vigyázz :) Nekem az orromban van, másfél éves kisfiam régebben nagyon szerette volna kicibálni. De most már olyan kis ügyesen nézi meg:) Megfogja a pici ujjaival és finoman forgatja, így nem fáj.
2009. ápr. 11. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

A piercing és a tetkó nem ront az ember mivoltán.

A viselkedés határozza meg az embert.

Én simán, sőt, szivesen.-)

Mint te is mondtad, a gyerkek imádják:-)

Észere fogják venni, hogy új piercinged van, élvezni fogják:.)

Ki meg ez miatt nem is rughatnának.

2009. ápr. 11. 14:52
 14/15 A kérdező kommentje:
nem karika van benne hanem ilyen kis gyöngy, bogyó, minek hívják :) biztos tudjátok mire gondoltam. :)
2009. ápr. 11. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyen kis gyöngyök tök cukik, nekem is van csak az orromban. A kisfiam sose akarta kitépni, csak mindig nagy szakértelemmel vizsgálja:)
2009. ápr. 12. 10:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!