Gyűlöl, mert terhes vagyok! Hogyan békíthetném meg?
14+4 h kismama vagyok. Múlt hét vasárnap, édesapám 50.születésnapján jelentettük be férjemmel, hogy gyermeket várok. Mindenki nagyon örült, kivéve nővéremet. Láttam az arcán, hogy bántja valami, így félrevontam, és rákérdeztem.
Azt felelte, hogy az élet igazságtalan, mert ő már 28, volt két vetélése, és mivel ő az idősebb, neki "járna" először gyerek, nem pedig nekem. Majd kijelentette, hogy gyűlöl engem, és tűnjek a szeme elől, mert hasbarúg.
Múlt héten hagytam "pihenni" a dolgot, de ma felhívtam, és közölte, hogy szálljak le róla, nem akar többé beszélni velem. Szüleimnek nem akarok erről a "hisztiről" szólni, szerintem nekik is rosszul esne, továbbá felnőtt emberek vagyunk, magunk között kellene ezt megoldani. Én imádom a nővéremet, annak ellenére, hogy azért eléggé megbántott azzal a "hasbarúgás"-dologgal.
Hogyan engeszteljem ki? Vagy hagyjam békén? Én vele sírtam a vetélések után, ő is megérthetne engem nem?
*ostoba gyökér seggarcú besavanyodott vénlány a nővéred:))))
Látszik, hogy fogalmad sincs a vetélésről.
Persze nem indok, hogy ezért hasbarúgja a tesóját, de besavanyodott vénlánynak nevezni butaság. Az ostoba meg a gyökér stimmel.
De te is csak benyalni akartál a kérdezőnek.
Nem tudod megbékíteni. Vagy rájön magától, hogy hülyeséget csinált a felhevült érzelmi állapotában, vagy valaki más megmondja neki, de Te pont nem tudod.
Én nem keresném most a helyedben. Csodállak, hogy milyen nyugodtan vetted ezt az egészet.
Várd meg, amíg ő keres. Ha szerencsétek van, esetleg közben újra babát vár majd, és az megmarad. Talán akkor megenyhül.
Biztos vagyok benne, hogy nehéz depressziós időszakot él meg. Ha kikeveredik, biztosan jobb lesz. Addig ne keresd.
Boldog babavárást!
Nagyon köszönöm a gyors és normális válaszokat.
Mivel sokan írtátok, hogy most egy ideig ne keressem, megfogadom a tanácsotokat, és hanyagolom :( Amúgy nagyon jó volt köztünk mindig a viszon.
Valamelyikőtök kérdezte, hogy a férjem mit szól a viselkedéséhez... Amikor neki elmondam ezt a hasbarúgós dolgot... hát... az, hogy sík ideg lett, enyhe kifejezés, azt mondta, többet nem maradhatok a nővéremmel kettesben. De úgy látom, erre amúgy sem lesz lehetőségem az elkövetkező nagyon hosszú időszakban...
én megértem, sz@r dolog vetélni, amúgy én is szörnyen irigy vagyok mindenkire, aki gyermekáldás szempontjából jobban áll, mint én (pedig én is már a 2. várom:)))). Persze ez nem ok a csúnya beszédre és kifakadásra, meg arra, hogy neki hamarabb járna a gyermek.
Szerintem is hanyagold a találkozást, majd megbékél.
Haileyy te már megint jössz a hülyeségeiddel,hogx beszélhetsz így??
Kedves kérdező nagyon rosszindulatú a nővéred,hogy mondhat ilyeneket? meg mi az hogy neki járna előbb?
ne hívd,ne keresd majd megnyugszik, a lényeg az,hogy ne engedd a közelébe amíg neki nem lesz gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!