Mi a gyereket/eitek neve? Mikor döntöttétek el hogy azt válasszátok? Illik-e a gyerekre az a név amit kapott?
Az apuka régóta eldöntötte,ha lánya lesz,akkor csak is Beatrix lehet! Az első az lett,és nagyon boldogít minket!!:-D
A második gyerkőcről nem tudtuk hogy lány lesz e vagy fiú,végig fiút vártunk,de a 20-30. hét közt eszembe jutott lány név- ha mégis lány lenne : Anasztázia Izabella. Össze vonva használjuk,mert Apuka nem akarta hogy 2 nevet kapjon akár melyik gyerek is,mert "úgy is csak az egyiket fogja használni".Hú,de sokáig tartott,mire beletörődött! Még most is emlegeti!:-D
Hogy mennyire illik Anizára a név,azt nem tudom... Anasztázia jelentése : feltámadott, Izabella jelentése:egyedül álló,tiszta,szűz. Még csak 2 éves,majd évek múltán elválik :-D Hogy önfejű,az biztos! :-D
Üdv: Anisz :-D
Megnéztem,és Anizára illik mind a 2 neve! nagyon is illik !!!
A Beatrixomra viszont már nem- vagy még csak ezután derül ki!- 4 éves
Üdv: Anisz
Jázmin Gesztenye
A Jázmint már évek óta eldöntöttük, mindkettőnknek nagyon tetszett.
Gesztenye: nagyon nehezen jött a kis drágánk, 3,5 évet küzdöttünk érte. Petevezeték átjárhatósági után jöttünk ki a kórházból, és a férjem a parktól egészen az autóig elrugdosott egy gesztenyét. Úgy gondolta, ha már eddig "eljött" velünk, akkor hazavisszük. Azt mondta, hogy ha elülteti és kikel, Gesztenyének fogják hívni a gyerekünket. Tavasszal kikelt a kertben, és azon a nyáron terhes is lettem. Így lett nekünk kis Gesztenyénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!