Nem akartuk ezt a babát. A férjem abortuszt akar, de én tutira nem ölöm meg a babámat. Mit csináljak?
Mi az, hogy idegesíti a gyereke??? Könyörgöm, egy gyerek nem játék, hogy ha meguntam, berakom a fiókba...!!!
Ha nem tud apja lenni a gyerekemnek, én bizony otthagynám és keresnék mást, aki a vér szerinti apja helyett igazi apja tud lenni! A második babát, ha már összejött, én sem vetetném el, de megpróbálnám megtalálni a megoldást, hogy az apjuk nélkül is tudjak élni. Vele ugyanis ebben az esetben sem neked nem jó, sem a gyerekeidnek!
Hidd el, vannak még normális pasik, akik szeretik a gyerekeket és el tudják fogadni másét is. Tudom, hogy nem könnyű ilyet találni, de én sem adom fel, ha rászánod magad, Neked is sikerülni fog!
Én is ugyanerre jutottam, csak azt hiszem szükségem volt egy kis megerősítésre, hogy nem én vagyok túl nagyigényű.
Köszi a válaszokat!
Istennek adok hálát, hogy az én férjem nem ilyen. Én tutira megbolondulnék. Könyörgöm, hát hány éves volt a férjed, mikor a gyereket vállaltátok??? Biztosan nem 16 éves tini, aki nem tudta, mit jelent gyereket nevelni. Vagy ő olyan gyerek volt, hogy 2 éves korától síri csendben ült a szobájában, hogy ne zavarja az ősöket????
Én csak egyet tudok: ha ezt a babát elveted, egy életen át bánni fogod. Volt ismerősöm, aki vetetett el babát. Aztán egy őszön csendben megjegyezte: ha megszültem volna, most menne iskolába. Számon tartotta, kik voltak akkor kismamák, és mindig nézegette a gyerekeiket, hogy az övé is itt tartana. Azt hiszem, te nem akarsz így lenni vele.
Mi már 10 éve harcolok egy babái.Egy lombik 150-200ezer,de nem érdekel a pénz.És ha abortusz után soha tőbbet nem lesz
gyereket?Miért ,Istenem,miért ilyen férfinak adsz gyereket viszont a ki szeretne legjobb a világon- nem?
nem tudom, hogy olvasod-e még a válaszom.én egy nő vagyok, akinek 9 hónapos babája van.a férjem majdnem munkanélküli lett és amikor belegondoltam abba, hogy lehet, hogy nem tudok neki enni adni, és nem lesz a feje fölött tető,akkor én elsírtam magam.és arra gondoltam, hogy milyen rossz anya vagyok, hogy a világra hoztam a szegénységbe, meg ebbe a mocsok világba.lehet, hogy a férjed is valami ilyet érez, csak nem tudja kifejezni az érzéseit.
egyébként szerintem se vetesd el, de a férjeddel ülj le beszélgetni és próbáld őt is egy kicsit megnyugtatni, mert hatalmas teher van a vállás.rajta múlik a a betevő, a ház stb.. biztosan szereted, ha még együtt vagytok, kicsit szeretgesd meg és lehet , hogy kinyílik előtted és jobban fogja szeretni a gyermekeit mint valaha.
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!