Nem akartuk ezt a babát. A férjem abortuszt akar, de én tutira nem ölöm meg a babámat. Mit csináljak?
Milyen apa az ilyen akit nem lágyít meg egy kisgyerek?Szerintem nincs szebb dolog az életben mintha a saját véredből létre jön egy másik aki önnálló kis lény lesz.Ha nem akartátok mért lett??Annyi féle mód van már a védekezésre...mi is sok év iután vállaltuk a babánkat pedig nem szedek gyógyszert de meg tudtuk oldani,hogy akkor időzítsük amikor már jöhet.Ha a férjed nem akarta a babát meg az előzőt sem akkor mit akar a házasságotoktól??Nem tagadhatja meg az anyai ösztönöket.!
Én tuti átgondolnám mi,ill.ki a fontosabb,ezzel ne érts félre nem titeket akarlak minősíteni csak próbálok belegondolni nagyvonalakban,hogy milyen lehet,de én lehet az apát nem tartanám meg....de ezt te tudod ,hogy van nálatok..csak a picit ne bántsd ,ő tényleg nem tehet arról,hogy így alakult.
Na az ilyentől teljesen kiakadok. Mi akartuk, és nagyon örül neki, hogy sikerült, most várjuk a picit. De én egy percig sem gondolkoztam volna rajta ha véletlenül becsúszik, hogy megtartsam-e. Inkább vagyok egyedül, boldogan a picimmel, mint egy olyan ember pofáját nézzem, aki meg akarja ölni az én gyerekem!!
8 hetes kismami
Akkor had meséljek el valamit.20 éves voltam, évfolamelső, nagyreménységű mérnökhallgató, tanrok kedvence a jóeszű lány. No erre másodév szeptemberében nem jött meg.Nézegettünk egymásra a párommal,hogy biza néha eddig is a küszöböt rágtuk mi lesz ezután,hiszen dolgozni se mtudok annyit.Meg tartsuk-e a kicsit?Eltelt néhány nap úgy döntöttünk,hogy igen.A párom keresetéből és az én ösztöndíjamból élünk,no meg abból a kevéske pénzből,amit tanítással össze tudok kaparni,de nem panaszkodom,mert mindig van mit az asztalra tenni.Májusban születik a kicsi...A sors iróniája,hogy most kellett visszautasítanom egy jólfizető állást egy jó autógyárnál baba miatt.
Ez a véleményem a 25éves lakáshitelről.Ha most ez van,akkor 25 évig nincs gyerek?Igenis nagyobb beosztással kell élni.A férjednek nem az a baja,hogy most itt a lakáshitel,hanem az,hogy ő nem akar gyereket,mert rájött az első,hogy ez nem éri meg neki.Megváltozott az életetek,nincs buli stb...Beszéld meg vele!Mindd meg neki,hogy nem akarod elvetetnimés gondolja végig.Sajnos,ha így áll a dologhoz,akkor lehet kenyértörés lesz a vége a házasságotoknak...lehet nem most,hanem évek múlva.
Szia,
tudjátok mit nem értek? Elhiszem, hogy van olyan helyzet az ember életében, hogy nem tökéletes az időzítés egy kisbabára. Meg kell alaposan fontolni, mert az a gyerek nem magától pottyant le az égből, valaki felelős azért, hogy megfogant. A következményeket meg vállalni kell a tettekért. Ha mégis amellett dönt valaki, hogy nem tartja meg a babát, miért kell rögtön az abortuszra, vagyis a baba megölésére gondolni? Isten tudja hány család vár évek óta kisbabára, mit meg nem adnának, ha nekik gyermekük lehetne, és biztosan egész életüket áldoznák arra, hogy gyereket nevelhessenek. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha a férjed nem szeretné ezt a babát, és nem tudod őt meggyőzni arról, hogy ő a ti csemetétek és nálatok a helye, akkor legalább arról próbáld meggyőzni, hogy ne oltsatok ki egy életet, hanem adjátok olyanok kezébe, akinek nem adatott meg a lehetőség, hogy saját gyermekük legyen. Elnézést ha prédikációs hangvételű lett a levelem, a szándékom tényleg csak az volt, hogy hangsúlyozzuk ki, hogy nem az abortusz az egyetlen megoldás!!!!
Az utolso valaszolonak irom...azert konnyebb az abortuszt valasztani mert akkor rogton megszabadulsz a "bajtol"..ha meg megszulod a babocat akkor mar egy kotelek alakul ki koztetek es talan nehezebben mondanal le rolla vagy esetleg attol felsz, hogy kesobb jonnek majd a szemrehanyasok a reszerol....Ez persze csak az en velemenyem es nem azert irom mert igy tennek...egy 22 hetes boldog kismama vagyok.
Valoszinu, hogy en is inkabb a babocat valallnam es elhagynam a parom ha kenyszeritene az abortuszra...
Ja! És örökbe tutira nem adnám. Ha már kihordom 9 hónapig.... Ha most nem vagyok képes megvállni tőle, hogy tehetném azok után?????
Még egyébként az is a baja, hogy mi lesz, ha kirúgják. Hogy fogjuk a törlesztést fizetni, miből fogunk megélni. Hát ugyanaz lenne plusz egy babával, mint nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!