Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen anyának érzed magad?...

Milyen anyának érzed magad? Lenne olyan, amin tudod, hogy változtatnod kellene?

Figyelt kérdés
Mennyi idős a gyermeked/gyerekeid?
2011. aug. 6. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem érzem magam egyátalán jó anyának,kimerült vagyok,türelmetlen és hamar felidegesítem magam,ezen kéne változtatni,de úgy érzem ez még így marad,még csak 3 hónapos,nagyon erőszakos,lusta,de közben folyton csinál valamit hamar unatkozik,sosem fáj semmije de nyafog ha nem nézek rá vagy nem fogom folyton,nagyon ügyes mert már tenyerén támaszkodik,forog 5 hetes kora óta,hasról hátra hátról hasra,oldalra 3 hetes korától,2 naposan tartotta a fejét,pár percesen forgatta hason,kúszik,tolja magát előre,próbál ülni,szóval nagyon ügyes és nagyon szépen fogja a dolgokat de nagyon lusta és türelmetlen,tudom,hogy picike de 1-2 nyűgös nap után semmi türelmem
2011. aug. 7. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem a legjobbnak, de jó volna jobbnak lenni. :(

Ami szerintem jó:

- mondókázok és olvasok neki rövid meséket, minden nap.

- együtt játszunk, amikor van rá időm a házimunka mellett.

- ügyelek a ruhája tisztaságára (nincs is olyan nap, hogy a mosógép nem megy), és testápolására (pl. fogmosás, hajápolás)

- mindig van itthon főtt étel, sokszor 3 fogás, sokat is vagyok a konyhában.

- mindig rend és tisztaság van itthon.

- következetes vagyok.

A nem jó és változtatni kell rajta:

- nagyon-nagyon türelmetlen vagyok és sokszor rákiabálok a lányunkra, pedig tudom, ez nem megoldás.

2011. aug. 13. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!