Gyerkőceid (gyerkőcöd) melletted alszanak?
Szia.1 lányunk van,októberben lesz 3 éves.
10 hónapos koráig aludt egy szobában velünk,de nem egy ágyban.Szoptatás miatt volt így,és nekünk jó volt ez a felállás.
Szia! Én mindig a saját szobájába teszem le aludni a kiságyba, de olyan éjfél és hajnal körül mindig megébred és akkor a nagy ágyban alszunk tovább. Elférünk a franciaágyon ketten, a férjem mindig éjszakába nyúlóan dolgozik. Van egy kis kihúzhatós kanapé ő azon szeret aludni hiába a franciaágy( egyébként az is a hálóban van szóval nem külön szobában alszik). Nem is tudom mikor aludtam utoljára együtt a férjemmel, de ez már a gyerek születése előtt óta így van. A házaséletünk nagyszerű, nem a "klasszikus" időben történnek a dolgok, de mindig találunk rá alkalmat.
Pihentetően alszom a baba mellett. Most 7 hós.
Nem akartam, hogy a nagy ágyat szokja meg csak nagyon nem szerettem egyedül aludni meg hát a szoptatás is egyszerűbb volt. Kapok is érte a család minden tagjától...
Igen, bár én nem érzem ettől magam bolondnak.
Lányom 7,5 éves, külön ágyon alszik, de mellettünk,1,5 éves fiam köztünk.Van külön szobájuk, de a lányom fél egyedül, a fiam meg még szopizik éjjel is. Majd ha ő leszokik a ciciről, megpróbálom őket átpaterolni a szobájukba. Amúgy én nagyon szeretek velük aludni.Olyan jó, hogy mindannyian így együtt vagyunk. Házaséletet mi is megoldjuk. Ha két ember szereti egymást, ettől nem megy tönkre a kapcsolatuk.A családi kötődést,összetartozás érzést meg inkább erősíti.
Én biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem vezet semmi jóra, ha nincs kialakult alvási terük a gyerekeknek. Sem a férfi - nő kapcsolatnak (és most itt nem csak a szexre kell gondolni), sem a gyerekeknek, sem a család egészének nem tesz jót.
Nálunk kb 2-3 hós korukig voltak a mi szobánkban a babák(külön ágyban), utána ment mindenki a saját szobájába.
Nem kellett hónapokig "átszoktatni", mától áttettem, mintha misem történt volna. A 20 hóshoz áttettem a 2 hóst, megkértem, hogy vigyázzon rá, ezután a baba is ebben a szobában fog aludni. Első éjjeltől nem volt semmi baj, reggel sem, amikor a "nagy" felébredt - csendben játszott, hagyta aludni a picit.Azért mert neki sem volt gondja az egyedúl alvással...
Utolsó vagyok.
Nem féltettem otthagyni a picit a 20 hóssal, mert este úgy búcsúztunk el Tőle, hogy nem szabad a babához hozzányúlni, csak, ha Anya is ott van! Ja, és ezt az Apja mondta, úgyhogy volt súlya a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!