Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerkőceid (gyerkőcöd) mellett...

Gyerkőceid (gyerkőcöd) melletted alszanak?

Figyelt kérdés
Mindkettő velem alszik. 12hós és 3évesek. Csak én vagyok ilyen bolond vagy más is alszik egy ágyban manójával?
2011. aug. 5. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Szia.1 lányunk van,októberben lesz 3 éves.

10 hónapos koráig aludt egy szobában velünk,de nem egy ágyban.Szoptatás miatt volt így,és nekünk jó volt ez a felállás.

2011. aug. 5. 22:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én mindig a saját szobájába teszem le aludni a kiságyba, de olyan éjfél és hajnal körül mindig megébred és akkor a nagy ágyban alszunk tovább. Elférünk a franciaágyon ketten, a férjem mindig éjszakába nyúlóan dolgozik. Van egy kis kihúzhatós kanapé ő azon szeret aludni hiába a franciaágy( egyébként az is a hálóban van szóval nem külön szobában alszik). Nem is tudom mikor aludtam utoljára együtt a férjemmel, de ez már a gyerek születése előtt óta így van. A házaséletünk nagyszerű, nem a "klasszikus" időben történnek a dolgok, de mindig találunk rá alkalmat.

Pihentetően alszom a baba mellett. Most 7 hós.

Nem akartam, hogy a nagy ágyat szokja meg csak nagyon nem szerettem egyedül aludni meg hát a szoptatás is egyszerűbb volt. Kapok is érte a család minden tagjától...

2011. aug. 8. 21:20
 13/17 anonim válasza:
Szia! Az enyémek 6 és 8 évesek, és néha még mindig velem alszanak...:) Mindig imádtam velük aludni, hogy látom, hallom őket, ahogy ott szuszognak mellettem, vagy ahogy hozzám bújnak, ha megébrednek. Mivel egyedül nevelem őket, a házasélet nem játszik :), de amíg együtt éltem a volt férjemmel, addig sem volt gond, megoldottuk... Persze most már nagyok és ha arról van szó, elalszanak a saját szobájukban is. De amíg nincs új pasi, nagyon nem erőltetem. Szóval nyugi, szerintem normális vagy! :D
2011. aug. 8. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

Igen, bár én nem érzem ettől magam bolondnak.

Lányom 7,5 éves, külön ágyon alszik, de mellettünk,1,5 éves fiam köztünk.Van külön szobájuk, de a lányom fél egyedül, a fiam meg még szopizik éjjel is. Majd ha ő leszokik a ciciről, megpróbálom őket átpaterolni a szobájukba. Amúgy én nagyon szeretek velük aludni.Olyan jó, hogy mindannyian így együtt vagyunk. Házaséletet mi is megoldjuk. Ha két ember szereti egymást, ettől nem megy tönkre a kapcsolatuk.A családi kötődést,összetartozás érzést meg inkább erősíti.

2011. aug. 8. 23:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Én biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem vezet semmi jóra, ha nincs kialakult alvási terük a gyerekeknek. Sem a férfi - nő kapcsolatnak (és most itt nem csak a szexre kell gondolni), sem a gyerekeknek, sem a család egészének nem tesz jót.

Nálunk kb 2-3 hós korukig voltak a mi szobánkban a babák(külön ágyban), utána ment mindenki a saját szobájába.

Nem kellett hónapokig "átszoktatni", mától áttettem, mintha misem történt volna. A 20 hóshoz áttettem a 2 hóst, megkértem, hogy vigyázzon rá, ezután a baba is ebben a szobában fog aludni. Első éjjeltől nem volt semmi baj, reggel sem, amikor a "nagy" felébredt - csendben játszott, hagyta aludni a picit.Azért mert neki sem volt gondja az egyedúl alvással...

2011. aug. 9. 09:21
 16/17 A kérdező kommentje:
utolsó: nem féltetted a picit egyedül hagyni egy 20hós gyerekkel? Még jó hogy nem bántotta!
2011. aug. 9. 12:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem féltettem otthagyni a picit a 20 hóssal, mert este úgy búcsúztunk el Tőle, hogy nem szabad a babához hozzányúlni, csak, ha Anya is ott van! Ja, és ezt az Apja mondta, úgyhogy volt súlya a dolognak.

2011. aug. 16. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!