Milyen külön szobában aludni?
Lassan 5 hónapos lesz a kislányom, és 1-2 héten belül tervezzük, hogy külön szobája lesz a picúrnak. Eddig mellettünk aludt a kiságyban, így állandóan felébredtem, ha valami baj volt, éhes volt, sb. de mi lesz, ha külön szobában alszunk? Hogy fogom meghallani ha vmi van? napközben amikor alszik bébiőrt használunk, éjszaka is azt használjam? (légzésfigyelő nincs) Attól félek, mi lesz ha nem ébredek fel, ugyanis a babám nem sír, csak halkan nyöszörög.
Egyből aludjunk másik szobában, vagy először csak pár órát, és fokozatosan hozzászoktatni? hogyan csináltátok?
Ha nincs messze a két szoba és nyitva az ajtók, akkor ugyanúgy meghallod, mint eddig. De nyugi, nagy baj nem lehet. Ha a nyöszörgést nem hallanád meg, úgyis hangnemet vált :) De ha olyan vagy mint én, akkor arra is felébredsz, ha csak másik oldalra fordul.
Ági
Minden anyában felmerül ez a kérdés, és utólag csak mosolyogsz magadon, hogy miért nem tetted már előbb külön:-)
Lányom 4 hósan került külön szobába, én is rettegtem, mert ő sem sír, csak nyöszög, ha felébred, és a mai napig eszik még éjjel egyzser legalább, pedig 10 hós.
Meg fogod hallani, mert működik az anyai ösztönöd.
Presze a szobák ajtajai legyenek legalább résnyire nyitva.
De ha van bébiőr, no problem, akárhol meghallod a kicsit:-)
Én azóta sokkal jobban alszom, mert nem ébredek fel minden mozdulatára a kicsinek, csak akkor, ha mennem kell:-)
Nyugodj meg ,minden rendben lesz
És ezt nem kell szoktatni, egyik este fogod, és ott altatod:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!