Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYED mellett tényleg nem...

GYED mellett tényleg nem lehet dolgozni?

Figyelt kérdés
9 hónapos a babám és nagyon szarul állunk anyagilag...
2009. ápr. 9. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nem!

Nem lehet jövedelmed.

2009. ápr. 9. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem,de a magyar ember találékony!! Nem akarok rosz tanácsot adni de nem jelentenek be mindenhol lehethogy ez most bejönne neked,bár nem sokáig mert ha jön egy ellenörzék akkor megbukhatsz.
2009. ápr. 9. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, nem lehet. Persze "feketén", az más...
2009. ápr. 9. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
és ha lebukik, akkor a gyedét is elvonhatják tőle. Megéri?
2009. ápr. 9. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A szerzői jogok alá tevékenység az egyetlen amit gyed alatt lehet folytatni. A másik megoldás, hogy a gyerkőc egy éves kora után lemondani a gyedről, helyette gyest igényelni, és akkor már lehet dolgozni, mindenféle megkötés nélkül.
2009. ápr. 9. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nem lehet, de ez mindenhol le is van írva.

Nekem másfél éves a fiam, 43 ezer a GYED-em és ebből élünk ketten a gyerekkel, plusz a CSP. Én tervezgettem pár hónapja, hogy inkább GYES-t igényleg és visszamegyek 4-6 órába dolgozni, de a bölcsiben nincs most hely, csak szeptemberben veszik be, ahogy eredetileg kértem. Akkor jár le a GYED-em, szóval addig ki kell húzni valahogy. Nagyszülők még nem nyugdíjasok (még nagyon nem), szóval nem tudok mit tenni.

2009. ápr. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!