Tetszik a Tamás név? Adnád a fiadnak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 20:08
11/20 anonim válasza:
Sokáig úgy volt, hogy Tamás lesz a fiam, de mivel a páromat is így hívják, inkább mást választottunk. Gyerekkoromtól tetszik, engem is így hívtak volna, ha fiúnak születek. Szóval a kedvenc fiú nevem :)
12/20 anonim válasza:
Tesóm Tamás és a kisfiának a második neve Tamás.Szerintem jó név.
13/20 szamo77db válasza:
Igen, minden további nélkül. Szép, komoly név!
14/20 anonim válasza:
Engem is Tamásnak hívnak, a fiamnak is ezt a nevet adtam. Jó név...
15/20 anonim válasza:
Számomra semles név, a családban nálunk is van, én már csak ezért sem adnám.
16/20 anonim válasza:
Kiválasztott névként szerepelt nálam a Krisztián,Péter és a Tamás.Hát egyik sem lett,mert két lányom van.
17/20 anonim válasza:
Jóóó név de a vezetéknévtől is függ :))
Osztálytársunk Tamás, de Kecskének is szoktuk hívni (persze nem a tanár xĐ)
18/20 anonim válasza:
Név elemzése:
A Tamás név különösen érzékeny, álmodozó személyiséggel ajándékozza meg meg viselőit. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandók figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.
Ez mind igaz!!!
... és ha talál egy lányt magának aki Márta: Nem lehet a Márta másé, mert a Márta már Tamásé :-)
20/20 anonim válasza:
Nekem Fluor Tomi jut eszembe erről a névről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!