Milyen játékai vannak 1 éves fiadnak?
Figyelt kérdés
Szülinapra mit kapott?2011. aug. 28. 22:32
1/6 anonim válasza:
építő játékokat, habtapit, fakockákat, azokat a játékokat, amikbe különböző formájú kis műanyagokat kell beledobni a lyukakon.- most ennek nem jut eszembe a neve, ne haragudj :)
2/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond:)tudom melyik az,olyanunk már van:)
2011. aug. 28. 22:58
3/6 anonim válasza:
Amiket az első is írt, meg még van montessori torony, bébitaxi, beszélő fischer price kutyus, ezeket mind imádja. De a favorit a kisautók, meg a kis műanyag labdák, amihez van egy labdás sátor is, a tescoban is szokott lenni, több száz kislabda egy hálóban, nem tudom a nevét sajnos.
4/6 anonim válasza:
de jó nektek hogy játékokkal játszik, az enyém 13 honapos, rengeteg játéka van mindenféle de semmi nem érdekli csak mindig rajtam lógna, meg apának a fúrógépe, porszivó, mosogatógép stb.. nem tudom már mit vegyek neki, hogy 10 percig ellegyen egyedül..
5/6 anonim válasza:
fiamnak, vannak zenélős villogós izék, építő kockák, kis könyvek, de pl most az előbb kb 15percet jáccot egy kiürült hey-ho-s dobozzal :) ő ezeket szereti a legjobban, meg az építőt. a saját játékait nagyon ritkán veszi elő. pl az én övtáskám csatolóját, babakocsi csatolóját imádja, azzal még tovább is elvan, és be is tudja csatolni már néha 14 hós.
6/6 anonim válasza:
Második vagyok, én nem tudom, mit csináltam jól, mi az oka, de mindkét gyerekem nagyon jól eljátszott mindig is egyedül, illetve most már egymással is. Három- és egyévesek. A gyerekszoba általában olyan, mintha bomba robbant volna benne, de ők jól elvannak benne. :-) Este az összepakolásért nem rajonganak annyira, de megcsinálják kis segítséggel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!