Tényleg rossz anya vagyok, csak mert jut magamra is egy kis időm? Elegem van már a kritikából!
Elegem van már abból, hogy valaki rossz anyának nevezzen azért, mert nagy ritkán édesanyámra hagyom a picit (8hós), és elmegyek kozmetikushoz, fodrászhoz, vagy férjemmel elmegyünk moziba, de akkor is, mint a jógyerekek már 8ra otthon is vagyunk. Vagy megiszok egy kávét a barátnőmmel, miközben férjem otthon elvan a fiunkkal.
Ebből nem csinálunk rendszert, eddig még havi egy alkalomnál többször nem fordult ilyen elő, mellesleg a gyerek 4 hónapos koráig a bevásárláson/sétán/egyéb ilyen dolgokon kívül ki nem tettem a lában a kapun.
Bárhova máshová megyek: vásárolni, postára stb., mindig velem van a fiam.
De szerintem nekem jár havonta 2 óra "kikapcsolódás". Másokat is ért már emiatt kritika?
16:20 vagyok
Ja, és én jó anyának tartom magam! (Nem szuper anyának, "csak" jónak! :o)))
40-es korosztály vagyok, vagyis decemberben leszek 40
teljsen jól csinálod, ez (lenn) anormális.
nekem 2 gyrekem van, kicsi 2,5 éves, de mindig van időm fodrászra és ilyenekre.
Amikor csak 1 volt, akkor sem ültem otthon egész nap, mindekinek arra van idej,amire akarja, sokan csak kifogásokat keresnek.
Köszönöm az újonnan érkezett hozzászólásokat is!!! Tényleg örülök, hogy ennyien egyetértetek velem.
Én egyáltalán nem ítélem el azokat sem, akik azért vannak 0-24-ben a gyerekkel, mert nincs kire rábízni, félreértés ne essék. Sőt azokat sem ítélem el, akik nem akarnak elszakadni a gyerektől, mindenkinek a maga döntése, csak én úgy vagyok vele, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!