Honnan számít egy fiú férfinek?
Pontosítanám az elsőt.
Ha el tudja már látni magát (nem kell hogy elköltözzön, de tudja miből a rezsit pl. segíteni)
Illetve igen, találjon egy nőt, akivel hosszabb kapcsolatot képes (évek) kialakítani (akár összeköltözés nélkül is).
Emellett megmaradhatnak vicces dolgai, az én párom is egy nagy gyerek néha :D
Hát mondjuk Justin Timberlake, nem tudom hány éves, de biztos megfelel mindenféle követelménynek amit első felhozott mégsem nevezném férfinek. Vagy Ashton Kutcher. Idős kisfiúk.
Vagy ott vannak a magyar tinisztárok SP és a többiek, szintén távol állnak a férfi fogalmától szerintem.
Erre választ adni nagyon nehéz, de csak szerintem :
-Amikor már elhagyja a szülői házat
-Saját keresete van, tudja és akarja is magát fenntartani
-Amikor megkomolyodik
-Amikor családot alapít és az fontosabb lesz mint a haverok (ez pedig nem azt jelenti, hogy ezért nem szabad eljárni sehová csak a barátokkal, ez kötelező)
Így visszaolvasva ez evidens és nem is tudom...hát nekem ezt jelenti :o)
Amúgy szerintem ritka mint a szürke holló az a férfi aki 30 előtt megkomolyodik és férfi lesz, de mondjuk kapásból 3-at tudok mondani :D Viszont ők mind családosak már..ez viszont nem azt jelenti, hogy csak családdal lehet megkomolyodni mert láttam már 30+ férfit aki ugyanolyan marha volt mint tíz éve :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!