Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan számít egy fiú férfinek?

Honnan számít egy fiú férfinek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 18 éves kortól már jogilag férfi a fiú, de hát mindannyian tudjuk, hogy ez nem így megy. Mi az ami egy fiút férfivá tesz, melyik kor, vagy melyik jellemzők? Én 21 éves vagyok és még sokszor vannak gyerekes dolgaim(persze ez jó értelemben).
2011. aug. 2. 15:08
 1/4 anonim válasza:
Ha gondoskodik magáról, elköltözik és talál egy nőt aki vele él.
2011. aug. 2. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontosítanám az elsőt.

Ha el tudja már látni magát (nem kell hogy elköltözzön, de tudja miből a rezsit pl. segíteni)

Illetve igen, találjon egy nőt, akivel hosszabb kapcsolatot képes (évek) kialakítani (akár összeköltözés nélkül is).

Emellett megmaradhatnak vicces dolgai, az én párom is egy nagy gyerek néha :D

2011. aug. 2. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk Justin Timberlake, nem tudom hány éves, de biztos megfelel mindenféle követelménynek amit első felhozott mégsem nevezném férfinek. Vagy Ashton Kutcher. Idős kisfiúk.

Vagy ott vannak a magyar tinisztárok SP és a többiek, szintén távol állnak a férfi fogalmától szerintem.

2011. aug. 2. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Erre választ adni nagyon nehéz, de csak szerintem :

-Amikor már elhagyja a szülői házat

-Saját keresete van, tudja és akarja is magát fenntartani

-Amikor megkomolyodik

-Amikor családot alapít és az fontosabb lesz mint a haverok (ez pedig nem azt jelenti, hogy ezért nem szabad eljárni sehová csak a barátokkal, ez kötelező)

Így visszaolvasva ez evidens és nem is tudom...hát nekem ezt jelenti :o)

Amúgy szerintem ritka mint a szürke holló az a férfi aki 30 előtt megkomolyodik és férfi lesz, de mondjuk kapásból 3-at tudok mondani :D Viszont ők mind családosak már..ez viszont nem azt jelenti, hogy csak családdal lehet megkomolyodni mert láttam már 30+ férfit aki ugyanolyan marha volt mint tíz éve :o)

2011. aug. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!