Mi kell egy igazi kicsi férfinek nyárra, és mi egy kis hölgynek?
Nyárra rendezgetem a ruhákat, és azon gondolkodom, mit hordjon a 2éves fiam, amitől vagány lesz, kényelmes is...
És mit viseljen a fél éves lánykám is.
Az én kisfiam is két éves múlt. Én a héten vettem neki a Scamp-nál pólókat, body-kat, aminek a felirata: Ha nagy leszek, igazi férj leszek:) Van rajta fúrógép, fűnyíró.
Vettem neki kockás inget is, szeretem, mikor farmerrel viseli:)
Néha szoktam kendőt kötni a nyakába, abban is nagyon cuki.
én a kislányomnak tavaly nyáron, akkor volt fél éves, rövidujjú és ujjatlan bodykat vettem és napozót. volt egy-két pamut ruha kis bugyival, de amikor nagy forróság volt, akkor csak pelenka volt rajta és egy ujjatlan felső. vettem még neki rövidnadrágokat, azt kertészben is. mindig adtam rá egy vékony zoknit, ha kint sétáltunk és nagyon meleg volt, időnként az sem volt rajta, de a lakásban igen, mert a földön volt.
szóval ez volt a repertoár nála.
szerintem egy 2 éves fiúnak rövidnaci és poló, ami a legkényelmesebb, amiben tud játszani, no meg egy kis szandi. vannak jópofa baseboll sapkák, nekik nagyon jól állnak, vagy vászon kalapok, amit úgyis lehúznak a fejükről:-)
szerintem nekik is jól áll még a kertész rövidgatya, abból legalább nincs ki a derekuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!