Mit tudok tenni? Ha gyermekem nem vették fel az óviba? és II. fellebbezésnek is helyt adtak, , magán ovi kizárva, dolgoznunk kell nem tudom mit lehetne hova lehetne forduln? , aki tud adjon tanácsot,
Nem értem ha a fellebbezésnek helyt adtak akkor miért nem járhat nem értem?
Mert ez azt jelenti,hogy sikerült a fellebbezés.
helyt adtak az elutasittásnak! már fordultam jegyzöhöz ö nem segitett,, de mentem minden hova minisztérium stb választ még nem kaptam,, az a baj olyanokat felvesznek aki otthon van az anyuka kisseb gyerekkel, nekünk fontos mert éhen halnánk szószerint, Frankos lakás stb
Szigetszentmiklós
A minisztérium felesleges volt.
Próbáld meg megint körbejárni az ovika.. előfordulhat, ohgy üresedés van, mert valaki mégsem vitte a gyereket. Legyéln mnidg ott járj a vezető nyakára.... illetve amit még tenni tudsz amennyire lehet nagyit bevonsz... vagy kénytelen kelletlen családinapközibe vidd. Vagy keresel egy diáklányt, vgay anyukát aki vigyázna rá napközben.
tudom gáz mert drága.. de ez van.
Illetekes gyermekjoleti szolgalatot keresd fel, mondj el mindent, ehenhaltok, ha nem dolgozol, muszaj, de gyereket nincs hova rakni, stb.
Ok segiteni tudnak konnyen, ha akarnak.
sajnálom!
szept. elején járd körbe újra az ovikat, mert pl. nálunk is úgy van, hogy tavasszal beírattak sok gyereket, akiket ősszel mégsem vitt az anyja oviba, mert közben terhes lett, munkanélküli... stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!