Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sürgős! Ki tudja, hogy van az...

Sürgős! Ki tudja, hogy van az óvodai felvétel esetében a következő? Ld. Lent

Figyelt kérdés
Ha lányomat felvették a körzeti oviba, de még nincs munkahelyem.. (szept, kezdene) akkor hogy van, mennyi idő a beszoktatás, mi a teendő, kb..mennyi az induló költség. és a LEGFONTOSABB, MENNYI IDŐ A TÜRELMI IDŐ, AMIT KAPOK,AZ OVODÁTÓL hogy vigyek munkáltatói igazolást?????? az a baj, hogy sajnos, csak remények vannak egyenlőre.. illetve egy munkahely, jelzett, hogy bent vagyok a top..ban.. de szeptemberben lesz válasz, vizsont ott egyből kell kezdeni. TANÁCSOK, TIPPEK??? HOGY OLDJAM MEG. ILLETVE AZ OVI, RÉSZE FONTOS!!!JA És mi van, ha egyből nem találok munkát??? Most nem is tudok nagyon aktivan kerseni, csak fél gőzzel. mert nem is tudom kire hagyni a lányom, szóval .. az állás interjúkon meg kiszúrnák hogy kiskorú :)
2011. júl. 29. 18:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
NEKEM MEG A BARÁTNŐM CÉGE ADOTT EGY MUNKÁLTATÓIT!!! Ennyi. A munkát csak hónapok múlva tudtam megkezdeni egy másik cégnél.
2011. júl. 29. 22:13
 22/22 anonim ***** válasza:

OFF

Már az iskolai beiratkozáshoz is kell munkáltatói...

2011. júl. 30. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!