Sürgős! Ki tudja, hogy van az óvodai felvétel esetében a következő? Ld. Lent
Azért vették fel mert bementem panaszra, hogy ennyi a jövedelem..stb.. nem tudok még egy évet otthon tölteni, mivel gondolom azért nem nagy elvárás, hgoy együnk... Kérik a munkáltatóit mivel 100 felett nem vettek fel gyereket.. kevés a férőhely, pedig 4 ovi van ...
Ugy néz ki, hoyg egy meló össze jön, de az is.. szept.. valahánytól.. szóval nem első napra.. lenne munkáltatói.. meg gondolom nem egyből ad a cég.. első nap.. vagy ez hogy van?????
Sajnos megtehetik, hogy kérnek munkáltatóit. Nagyon komoly a túljelentkezés sok helyen. Ha valaki dolgozik és azért nem vették fel a gyerekét, mert a helyén olyan van, akinek otthon van a szülője, talán jogosan háborog ilyenkor.
Persze, úgy rossz az egész, ahogy van, hiszen az otthon lévő meg hiába talál munkát, ha nem tudja később elhelyezni a gyerekét.
Gyerek kellene az államnak is, de a kisujját nem mozdítja, hogy legalább az óvodák be tudják fogadni őket.
Az a helyzet, hogy nagy botrány lesz még a városkánban ebből az egészből, mivel ennyi gyereket nem tudnak elhelyezni.. és ugyebár.. jövöre ez csak hatványozódik mivel aki most kétéves.. annak ugye jövöre, már három.. és bizony beiratja... de most is száz gyerkc lóg a levegőben.. jövöre mi lesz.. felkelés???
De mindehol az folyik a csapból, hogy szüljön a magyar.. mert fogyunk..s tb..
Kedves utolsó, egyetértek.. ugy sza.ar ahogy van.. Ráadásul nem tudom, hogy máshol hogy van, de a "sógor, koma, jóbarát" gyerekét azért mind felvették, sőt, olyat is tudok, hogy közben otthon van a másikkal.. gyesen.. meg ilyesmi.. szivem szerint jól beolvasnék nekik.. ugy fos. az egész.. ahogy van.. Mindegy.. abba nem hiszem, hgoy bele tudnak kötni, ha nem elsején, csak 10-én viszem a munkáltatóit.. elvégre, az kb. . másfél hét.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!