Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van jó ajándékötletetek egy...

Van jó ajándékötletetek egy kisbabának?

Figyelt kérdés
a barátnőm húgának szeretnék valami aranyosat, ötleteset, de mégis hasznosat venni. egyetemista vagyok így nem valami nagyon drága dologra gondoltam. inkább ötletes legyen. amúgy a kishölgy most született, úgyh pici babának való holmi kéne. valami tipp? előre is köszi
2009. ápr. 6. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vegyél neki egy aranyos plüss alvókendőt. Én egy bocisat vettem a lányomnak a DM-ben, és nem volt drága, talán 1200,-Ft körül. Azt már korán meg tudja majd fogni (persze még nem most), és elalváskor gyűrögeti.
2009. ápr. 6. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Valamilyen rágóka vagy csörgő szerűség.

[link]

Szundi kendő is több fajta kivitelben és árban létezik.

[link]

Ha szét nézel könyvesboltban akkor babakönyv vagy pancsoló könyv címén számtalan verzióban találsz babáknak való könyveket. De egy csomag pelenka vagy valamilyen nyáron hordható ruhácskát is vehetsz.

2009. ápr. 6. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Plédke. Még 10 éves korában is szereti. Találsz olcsón is nagyon puhát.
2009. ápr. 6. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kis pohár és tányér, gyerekmintás. Nme kell pár hetesnek való dolgot venni, nagyon hamar kinövi, inkább olyat amit egyelőre még félretesz, de jó lesz hogy van, és neki is meg tudják mutatni.

Van olyan kis textil kipárnázott bébikönyv, ami zörög és tépőzáras és csengős. Rossmannban nézz körül!

2009. ápr. 6. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pelustorta! www.pelustorta.hu Nagyon jó dolgok vannak rajta, te is meg tudod csinálni. Ötletes, szép, mégis hasznos. Nem is túl drága!
2009. ápr. 6. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Babakocsira akaszthato csorgo, vagy autoba, autosulésre akaszthato játék (a Dm-ben is láttam ilyesmit).

Rágoka. Színes zenélos játék.

Színes, mintás pelusok - én kocsiba használtam oket fej alá vagy akár betakarni.

Furdolepedo (abbol nem árt, ha már van is nekik)

Muanyag étkészlet

Termosz.

Elokék.

Kocsiba valo kiscipo (ha ilyen pici babának szeretnél, ált. pamutbol vannak vagy vékonykák)

Csak pár otlet, amiknek én orultem:)

2009. ápr. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!