Milyen név a Mónika? Adnak még ilyen átlagos nevet kisbabának?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 16:56
1/8 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik,mint az a sok hülye név,amit ma adnak a gyerekeknek. Ez felnőtt korában is szép lesz,nem úgy mint a most divatos lehetetlen nevek.
2/8 anonim válasza:
nekem nem tetszik, sosem tetszett. nem nagyon tudok ilyen nevű kisbabát, kislányt.
3/8 anonim válasza:
retró:)))
Nagyon sokan élnek ezzel a névvel, főleg a mi korosztályunk. Amolyan divatnév, mint régen a Mária meg az Erzsébet, most meg a Kira meg Kincső.
4/8 anonim válasza:
Nem jó név. Olyan mintha mindig becézgetnének. Pláne kamaszkorban kellemetlen egy kamasznak.
Én Mónika vagyok. De a középsuliba borzalmas volt ezzel a névvel élni. Hangzása szép meg minden, de amikor bemutatkozok olyan minta a "ka" becézgetés lenne.
Inkább akkor Anita vagy Erika....
5/8 anonim válasza:
Nekem tetszik .Móni ,Moncsi tök aranyos lányos.
6/8 anonim válasza:
Én is Mónika vagyok, és utáltam ebben a formában. Móni akkor már inkább, ha lehet úgy is.
7/8 anonim válasza:
Nemrég született egy ismerősöm kislánya? Mónika :)
Semmi baj nincs ezzel a névvel.
8/8 anonim válasza:
Én csak olyan Mónikákat ismerek, akik nagyon aranyos, kedves emberek:)
Nekem tetszik.
Sztem mostanában egyáltalán nem átlagos név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!