Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név a Mónika? Adnak...

Milyen név a Mónika? Adnak még ilyen átlagos nevet kisbabának?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Nekem jobban tetszik,mint az a sok hülye név,amit ma adnak a gyerekeknek. Ez felnőtt korában is szép lesz,nem úgy mint a most divatos lehetetlen nevek.
2011. szept. 8. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik, sosem tetszett. nem nagyon tudok ilyen nevű kisbabát, kislányt.
2011. szept. 8. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:

retró:)))

Nagyon sokan élnek ezzel a névvel, főleg a mi korosztályunk. Amolyan divatnév, mint régen a Mária meg az Erzsébet, most meg a Kira meg Kincső.

2011. szept. 8. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem jó név. Olyan mintha mindig becézgetnének. Pláne kamaszkorban kellemetlen egy kamasznak.

Én Mónika vagyok. De a középsuliba borzalmas volt ezzel a névvel élni. Hangzása szép meg minden, de amikor bemutatkozok olyan minta a "ka" becézgetés lenne.

Inkább akkor Anita vagy Erika....

2011. szept. 8. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik .Móni ,Moncsi tök aranyos lányos.
2011. szept. 8. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is Mónika vagyok, és utáltam ebben a formában. Móni akkor már inkább, ha lehet úgy is.
2011. szept. 9. 00:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nemrég született egy ismerősöm kislánya? Mónika :)

Semmi baj nincs ezzel a névvel.

2011. szept. 9. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Én csak olyan Mónikákat ismerek, akik nagyon aranyos, kedves emberek:)

Nekem tetszik.

Sztem mostanában egyáltalán nem átlagos név.

2011. szept. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!