Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerekkel mekkora lakásban...

3 gyerekkel mekkora lakásban éltek?

Figyelt kérdés
Van 2 kislányom 9 éves és 5 éves.Szeptemberben születik a kisfiam.Ki mekkora lakásban él 3 gyerekkel?Szoba száma?Lakás nm?Panel?Kertes?Minden érdekel.Köszi!!!
2011. júl. 26. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerek

1+2 fél szoba

55 m2

panel

kicsit szűkösen, de megvagyunk :) ennek is megvannak a maga előnyei :)

az egynemű gyerekek végig lakhatnak 1 szobában :)

2011. júl. 26. 20:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen én is kb.ilyenbe szeretnék lakni.Aztán ha javulunk akkor mehetünk fokozatosan majd felfele :)

Szerintetek nem ciki vagy hogy is fejezzem ki magam...szóval 3 gyerkőccel ekkora lakásban?Eddig ez nem jutott eszembe de ma egy ismerősöm azt mondta:nah mint a 8.kerületi c....ok(ezt a babára is értette h lassan 3 lesz a kicsi lakás tetőzte a dolgot).Nagyon rosszul esett!Mindent megadunk a gyerekeknek és tisztességgel neveljük őket.Sajna nem tudtuk előre h ilyen helyzetben leszünk.(ha azért nem válaltam volna a 3.-at akkor már egyet se mert sose tudhatom előre mi lesz az életben,nem?)De a babát akkor se vetettem volna el ha világvége lett volna.Szerintem nem oszt v szoroz a helyzetünkön.Am.meg ugye annyival több is pl.a családi.Vannak kedvezmények is.Bár én még nem néztem ezeknek utána.Ráadásul a férjem rákos volt mikor a 2.babát vártuk és kimaradt az a terhesség az életünkből(komolyan nem is emlékszek semmire csak a kemos kezelésekre :( )és örúltünk,hogy újra lehet babánk aki egészséges és kisfiú.Nem véletlen jött az életünkbe.Mióta van a pocimba megszüntek a feszültségek pl itthon.Kedvesebbek vagyunk egymással és még sok sok apró dolog változott. :) Na ez nem is ide tartozik de kikívánkozott.Bocsi :)

2011. júl. 26. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ahogy Te gondolkodsz (megelőzni a csődöt, eladni amíg lehet a fenntarthatatlant, és lejjebb adva az elért egzisztenciális szintet kisebb lakásba költözni) az a felelős gondolkodás!!! Nem az államtól kell a segítséget várni, mert az nem fog IDŐBEN jönni! Azzal meg ne foglalkozz, ki mit mond!!! Én is hármat szültem, és a környezetemben - leginkább a saját távolabbi családomban meg is kaptam érte a magamét! Amikor meg látták, hogy mégis boldogulunk, úgy mint más 1 gyerekkel, és egyik gyerek szebb, mint a másik, na akkor befogták a szájukat... Szomorú, hogy ma Mo-on elítélnek vkit azért, mert 3-4 gyereket vállal (nem azokról beszélek, akik csp miatt fialnak...)
2011. júl. 27. 09:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Köszi ez jól esett.Áh én nem várom mástol a segítséget ez a mi dolgunk!Mi kötelességünk.Már csak remélem sikerül is majd eladni.Még a bankkal megy az egyezkedés de sajna mivel férjem nem keres több száz ezret én meg Oviban dadusnéni voltam minimál bérér.Ígí ezt a lakást nem szeretném megtartani.Régen mikor nem emelték meg a törlesztőt nem volt semmi gondunk.Szerencsére a kocsinkat már le tudtuk cserélni ki van fizetve.Igaz egy régi Honda de elvisz mindenhova a gyerekekkel és nincs havi törlesztője.Még ezt tudtuk megtenni,hogy bizti mind a 3 gyerkőc tisztességgel megkapja amire szüksége van,néha kicsi pluszt :)
2011. júl. 27. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!