3 gyerekkel mekkora lakásban éltek?
3 gyerek
1+2 fél szoba
55 m2
panel
kicsit szűkösen, de megvagyunk :) ennek is megvannak a maga előnyei :)
az egynemű gyerekek végig lakhatnak 1 szobában :)
Igen én is kb.ilyenbe szeretnék lakni.Aztán ha javulunk akkor mehetünk fokozatosan majd felfele :)
Szerintetek nem ciki vagy hogy is fejezzem ki magam...szóval 3 gyerkőccel ekkora lakásban?Eddig ez nem jutott eszembe de ma egy ismerősöm azt mondta:nah mint a 8.kerületi c....ok(ezt a babára is értette h lassan 3 lesz a kicsi lakás tetőzte a dolgot).Nagyon rosszul esett!Mindent megadunk a gyerekeknek és tisztességgel neveljük őket.Sajna nem tudtuk előre h ilyen helyzetben leszünk.(ha azért nem válaltam volna a 3.-at akkor már egyet se mert sose tudhatom előre mi lesz az életben,nem?)De a babát akkor se vetettem volna el ha világvége lett volna.Szerintem nem oszt v szoroz a helyzetünkön.Am.meg ugye annyival több is pl.a családi.Vannak kedvezmények is.Bár én még nem néztem ezeknek utána.Ráadásul a férjem rákos volt mikor a 2.babát vártuk és kimaradt az a terhesség az életünkből(komolyan nem is emlékszek semmire csak a kemos kezelésekre :( )és örúltünk,hogy újra lehet babánk aki egészséges és kisfiú.Nem véletlen jött az életünkbe.Mióta van a pocimba megszüntek a feszültségek pl itthon.Kedvesebbek vagyunk egymással és még sok sok apró dolog változott. :) Na ez nem is ide tartozik de kikívánkozott.Bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!