Menyi ideig legyünk a gyerekkel olyan lakásban, ahol cigiznek?
nem amikor ott vagyunk, akkor szellőztetve van, hanem napi 6 dobozzal fogy, amikor nem vagyunk ott
a szellőztetés ellenére 1óra alatt tömény füst szagú a ruhánk, hajunk, hazaérve egyből hajmosás, ruhacsere
nem tudom, h mi a fenét csináljak, mert persze a nagyszülőkről van szó...ők nem jönnek hozzánk, mert nem értik, miért nem cigizhetnek a kisszobába, amíg mi a nappaliba vagyunk....
ez mennyire káros?
30éve nem volt felújítás, nem is akarnak( még ha kifizetjük sem)...ezért a szőnyeg, függőny, kárpitok, minden füst szagú...
hát ige, de eltiltani nem tudom egymástól őket
imádja a nagyszüleit, ráadásul az egyikük mozgáskorlátozott ( de nincs kerekesszéke, ki se mozdul a lakásbólI
Én 12 évig dohányoztam, de engem most már jobban zavar a cigifüst, mint a páromat, aki életében rá sem gyújtott.
Megmondom őszintén: ha nagyszülők, ha nem, nagyon minimálisra szorítanám le az ott töltött időt. Ugyanis a passzív dohányzás szinte rosszabb, mint az aktív.
Sajnos unokatesóméknál is négyen dohányoznak - ők "csak" a konyhában -, de ott van egy 1 éves picilány, és bizony az egész lakásban mégis terjeng a cigiszag. Sajnos szegénykének borítékolok egy jó kis asztmát.
Szóval a Te helyzetedre visszatérve: csak ritkán mennék oda, és csak nagyon rövid időre. Ha meg ők nem hajlandók menni hozzátok, nem hajlandók megérteni, hogy milyen feltételek mellett dohányozhatnak, akkor így jártak. Nem hiszem el, hogy ennyit nem képesek megtenni az unokájukért...
Mi is ilyen szituban vagyunk :S
Férjem szülei dohányoznak, mint a gyárkémény + még az öccse is ott lakik, ő is dohányzik. A házban bent van a kutya és állandóan rántott húst esznek. Tök büdös van.
De mielőtt odamegyünk, mindig kiszellőztetnek, és nem gyújtanak rá. Ennek ellenére azért büdi van, de nem annyira. Egy óránál többet sosem maradunk, és nagyon ritkán megyünk. Nyáron többször mentünk, mikor kint lehetett lenni a kertben.
Utálok odajárni (férjem is).
Ők ritkán jönnek ide, anyósom mondjuk többször, de apósom alig. A múltkor jött apósom is, rá akart gyújtani nálunk (2 éves gyerek és egy 2 hónapos baba). Nem is értem, hogy jutott eszébe.
Van olyan is, hogy ott hagytuk a gyereket 20perce, míg elintéztünk valamit. Mikor visszajöttünk az egyik szobából dőlt a füst a csukott ajtón keresztül, mert nem bírták ki az egy órát, amíg ott voltunk, besunnyogtak amíg mi nem láttuk. Ocsmány, hogy valaki ennyire függő,hogy a saját egy éves unokája egészsége nem ér neki annyit, mint egy szál bagó.És szerintük nem érezni. Mi érdekes mód éreztük. A lerakódott füst beszívása is passzív dohányzás. Attól, hogy nem látjuk a szemünktől,még ott van.
Barinőmnek vittem egy könyvet. órát voltunk előtt náluk. A barinőm visszaadta a könyvet, mert büdös lett, így nem kellett neki.
Nálunk is ez a helyzet.Anyósom anno még a terhességemre sem volt tekintettel.Ott dohányzott mellettem nem zavartata magát.Ráadásul asztmás is vagyok...
Tiszta büdös mindenünk ha eljövünk tőlük, nem győzöm mosni a cuccokat.Undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!